Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Narsunucum.com sahibi @sanalhost 'dur kendisi 1 ay önce devralmış ve narsunucum üzerinden hiç bir satış yapılmamıştır. Narsunucum'un yeni sahibi @sanalhost olduğu gerekli whatsapp konuşmaları ve vergi bilgileriyle ortaya çıkmıştır.
ben kımseye acıklama vs bır acıklama yapmam
eger bırını dolandırdıymsam parasını cebıme ındırdıysem ıspat edıceksınız
kurdum sıstemlerden 5 kurus para bıe kazanmamısım artı devlete uygun sekılde prosedur neyse tum ızınlerı alınarak yapılmıstır
arkadasım sen webının adamı degılmısın gelmısın burda benım adıma kayıtlı olan fırmalarımı karalıyorsun ıspatla gel basım ustune kuru guruldu yapma
ben evrakları bılgılerı sıte sahıbıne ıletım acık adresıme kadar patronuna selam soyle
Arkadaşlar bu tür sorunları lütfen kendi aranızda çözmeye çalışmayın. Moderator ve adminlerimize konu ile alakalı kanıt göstermeniz halinde gereken işlemler yapılır.
Arkadaşlar bu tür sorunları lütfen kendi aranızda çözmeye çalışmayın. Moderator ve adminlerimize konu ile alakalı kanıt göstermeniz halinde gereken işlemler yapılır.