Keşfet

Satış konu kilit.

E-Ticaret & Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020-09-07_19-50-44.png

kanıtmı istedin al kanıt

Adım Turgay değil bu
Bunu sizin yapmadığınız ne malum :) sunucunuzdaki log kayıtlarını istiyorum

sıkıntı yok bu hacklemeyi saldırı yapan her kimse senin ismini kullanmış hepsi herşey orda
zaten bir kişi var tawk.to da vb yerlerde ve bu her yerde senin ismin geçiyor artık napıyorsan yap zaten savcılığa verilmiş orda kendin gereken neyse yaparsın umurumda değil benim sitemde senin adın geçiyor orası savcıya kalmış bişey artık

hatta şu ekran atman iyi oldu vpn ip gizleyici programlar kullanmak ne bileyim bunuda avukatına ver ;)

sıkıntı yok bu hacklemeyi saldırı yapan her kimse senin ismini kullanmış hepsi herşey orda
zaten bir kişi var tawk.to da vb yerlerde ve bu her yerde senin ismin geçiyor artık napıyorsan yap zaten savcılığa verilmiş orda kendin gereken neyse yaparsın umurumda değil benim sitemde senin adın geçiyor orası savcıya kalmış bişey artık
benim adım geçiyorsa beni şikayet edeceksin. bende kanıtlarım ile yapmadığımı bildireceğim. burada gelip konumu baltalamanın bir anlamı yok siz bu tarz bir iftira atarak şikayetçi olursanız bende bana iftira attığınız için sizden ve hosting şirketlerinizden davacı olurum.

İftira atmak
Tehdit etmek bunları yapan sizlersiniz. birdaha düşünün simdi işine git kralını konyaya göndersen olan size olur

bilemem savcılık herşeyi ortaya çıkartır artık kim suçluysa belli olacak ben burada emek sarfediyorum emeklerime saldırı oluyor her kim suçluysa ortaya çıkar suçsuzsan özür dilemesini biliyoruz merak etme ;)
O özürü zamanı gelince dileyeceksiniz merak etmeyin

merak etme haksızsam özür dilerim ama değilse düz sayarım o kadar kendinden eminsen ramazanın tüm konuşmalarını atın bana o zaman bende o konuşmalara bakayım bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri