Keşfet

Satış konu kilit.

E-Ticaret & Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geunesİnt

Yeni Üye
Site Adresi:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

İstenilen Fiyat: Pm Lütfen
Sitenin Aylık Getirisi: ilgilenilmediği için yok
Sitenin Kategorisi: Dosya, oyun, script indirme Sitesi
Günlük Tekil Hit Sayısı: Belli değil
Ziyaretçi Kaynağı: Belli değil
Site Tüm İçeriğiyle Birlikte Mi Satılık: Evet Tüm içerik
Satışa Hosting Dahil Mi: Evet Dahildir
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var Mı:yok
Özel Notlar: Bu websitesinin kayıtı ilk 2004 yılında yapılmıştır. zamanında Dosya indirme olarak kullanıldı daha sonra dosya yükleme sitesi olarak kullandıldı şuanda tekrar dosya indirme sitesi olarak kullanılmakta. Güzel bir geçmişi olan site

bu şahıstan kesinlikle alışveriş vb gibi şeyler yapmayın hem dolandırıcı biri hemde düzenbazın önde gideni kesinlikle birşeyler alıp vermeyin heleki bilgilerinizi kesinlikle vermeyin

bu şahıstan kesinlikle alışveriş vb gibi şeyler yapmayın hem dolandırıcı biri hemde düzenbazın önde gideni kesinlikle birşeyler alıp vermeyin heleki bilgilerinizi kesinlikle vermeyin
boş muhabbet yapmayın. internet alemi kimin dolandırıcı olduğunu biliyor özhost ve narsunucum olarak googlede aratıldığında hakkınızda onlarca şikayet vardır. önce siz kendinize bakın sonra gelip konumu baltalayın Bu arkadaşın bu forumdan banlanmasını istiyorum yönetici arkadaşlara duyrulur gerekli dolandırıcılık kanıtlarını adminlere iletirim.

özhost dolandırıcılığı hakkında bekliyorum kanıtları narsunucum sahibide git whoisden araştır kim çıkacak bakalım ve her yerde konuları kaldırıldı neye dayanarak dolandırıcı diyorsun

narsunucum ile whatsapp'da görüştüğümde Ramazan dediğiniz kişinin sizinle ilgili olduğundua belirtti

2020-09-12_19-50-27.png

merak ediyorumda dolandırıcı bir firma neden hala google reklamlarından sürünüyor ?? ve vergi levhasını kontrol ettiğimde osman nar adına çıkmıyor

Siz gidin kendi pisliğinizi dolandırın. Sorna gelip konumu baltalayın... Ben sizi mi dolandırmışım ?

Siz gidin kendi pisliğinizi dolandırın. Sorna gelip konumu baltalayın... Ben sizi mi dolandırmışım ?
özhostun şikayetlerini getir yoksa açıkca söylüyorum ramazana zaten ilettim bunu gökhanı salacam üzerine narsunucum un iki sahibini ismini lekeliyorsun şuanda bak bu kez konyayı başına yıkarlar benden söylemesi galericileri kendin biliyon

özhostun şikayetlerini getir yoksa açıkca söylüyorum ramazana zaten ilettim bunu gökhanı salacam üzerine narsunucum un iki sahibini ismini lekeliyorsun şuanda bak bu kez konyayı başına yıkarlar benden söylemesi galericileri kendin biliyon
beni tehdit etme hakkını sana kimse vermez kralınız gelsin

Bu konuşma kayıtlarının hepsini alıyorum. daha öncesinden tawk.to ile görüşme kayıtlarıda var hepsi zamanı geldiğinde sunulacak o zaman göreceğiz. sizi bekliyorum konyaya mı gelmek istiyorsunzu durmayın yola cıkın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri