Merhaba Değerli webmasterforum.com.tr Kullanıcıları Hoşgeldiniz..
Forum sitemizde paylaşımda bulunacak arkadaşlar için hazırlanmış kurallar ve kategoriler.
Görev alacak arkadaşların, paylaşım ve içerik üretimi ile sorumlu oldukları kategoriler şu şekilde :
Paylaşım yapmaya başlamadan önce bilmeniz gerekenler.
Makale başı 100 kelime=1'TL
Makale başı 200 kelime=2'TL
Makale başı 300 kelime=3'TL
Maksimum 300 Kelime ile sınırlıdır!
Post işleri için ayırdığımız bütçe ve uygun gördüğümüz fiyat budur.
Makale başına verilen (TL) Az, bu fiyata yaparım gibi değerlendirmelerde lütfen bulunmayın.
Kimseyi bu işleri yapması için zorlamıyoruz ben yaparım bana uyar diyen arkadaşlarla çalışmak isteriz..
Anlaşmayı kabul eden kullanıcılarımıza yeni işleri hayırlı olsun.
Ödeme ve takibi
Paylaşıma başladığınız an itibari ile paylaşım yaptığınız konularınız (profil istatistiklerinizden) takip edilecektir.
Ödemelerimiz (20) konuya ulaştığınızda bizlere Pm ile ödeme almak istiyorum diyebilirsiniz. veya haftalık ödeme yapılır.
Ödeme yapılmayan; (PTT) (PAYPAL) ödeme yapılmamakdadır!
Tüm ödemelerimiz Banka hesap numarası ile yapılacaktır...
KURALLARIMIZ!
Tüm soru ve sorunlarınız için bana yazabilirsiniz. iyi forumlar..
Forum sitemizde paylaşımda bulunacak arkadaşlar için hazırlanmış kurallar ve kategoriler.
Görev alacak arkadaşların, paylaşım ve içerik üretimi ile sorumlu oldukları kategoriler şu şekilde :
Paylaşım yapmaya başlamadan önce bilmeniz gerekenler.
Makale başı 100 kelime=1'TL
Makale başı 200 kelime=2'TL
Makale başı 300 kelime=3'TL
Maksimum 300 Kelime ile sınırlıdır!
Post işleri için ayırdığımız bütçe ve uygun gördüğümüz fiyat budur.
Makale başına verilen (TL) Az, bu fiyata yaparım gibi değerlendirmelerde lütfen bulunmayın.
Kimseyi bu işleri yapması için zorlamıyoruz ben yaparım bana uyar diyen arkadaşlarla çalışmak isteriz..
Anlaşmayı kabul eden kullanıcılarımıza yeni işleri hayırlı olsun.
Ödeme ve takibi
Paylaşıma başladığınız an itibari ile paylaşım yaptığınız konularınız (profil istatistiklerinizden) takip edilecektir.
Ödemelerimiz (20) konuya ulaştığınızda bizlere Pm ile ödeme almak istiyorum diyebilirsiniz. veya haftalık ödeme yapılır.
Ödeme yapılmayan; (PTT) (PAYPAL) ödeme yapılmamakdadır!
Tüm ödemelerimiz Banka hesap numarası ile yapılacaktır...
KURALLARIMIZ!
- Ücretli Post işleri hizmeti aldığımız (KODU) istediğimiz üyelik alanında refarans kodu: bölümüne lütfen yazınız! Kullanıcının referans eklemeden konu açması yasaktır. referans aldığınız siteyi kayıt anında bilmeniz gerekir? Farklı refarans kodları ile kayıt olan kullanıcıların paylaşımları geçersiz sayılır!
- Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. 2ci hesaplarınız ip adreslerinizden tespit edilip reddedilecektir!
- Yeni bir konu açılmadan önce o konunun daha önceden açılıp açılmadığını anlamak amacıyla forumda “Arama” yapılmalıdır. Her konu, ilgili forum kategorisine açılmalıdır..
- Belirlediğimiz kategoriler dışında paylaşım yapan kullanıcıların konuları sayılmayacak ve ödeme alamıyacaklardır!
- Önceden paylaşım yapılmış konulara yorum yapmak ve bu yorumu ödemeye dahil etmek Sayılmaz!
- Diğer sitelerde paylaşılan içerikleri (Editleyip kopyala yapıştır yapan üyelerin hesapları direk banlanılacaktır!) Paylaşım yaptığınız içerikler tarafımızca özgünlüğü takip edilecekdir!
- Kategori ile alakasız konular ve okunabilirliği ve forumun işlevselliğini zorlaştırabilecek, görüntü kirliliğine neden olabilecek her türlü yazı stilinin-renginin, grafiğin, mesaj biçimlendirmesinin kullanımı geçersiz sayılır!
- Her yazı, tamamlandıktan sonra ama editöre gönderilmeden önce en az 1 defa yazarın kendisi tarafından baştan sona okunmalıdır ve sonrasında Microsoft Word Türkçe dilbilgisi ve yazım kontrolünden geçirilmelidir. Çok bariz hatalara sahip olduğu tespit edilen yazılar düzenlenmeden ve yayınlanmadan reddedilecektir.
Tüm soru ve sorunlarınız için bana yazabilirsiniz. iyi forumlar..