somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 15 Ağu 2021 #1 Merhaba, benim baya var hatta unuttuklarım vs. de vardır ama şu anda aktif olarak ilgilendiğim bir projem yok, sizde durumlar nasıl ?
Merhaba, benim baya var hatta unuttuklarım vs. de vardır ama şu anda aktif olarak ilgilendiğim bir projem yok, sizde durumlar nasıl ?
Admin Yönetici Yönetici 18 Eyl 2021 #21 Celil' Alıntı: demek öyle ha yazıklar olsun yılların eskitemediği dostluk anılar wfdeki geçen zaman... gerçekten ayıp Genişletmek için tıkla ... Erkeklik taslarken aklın neredeydi celil efendi ???? somebach' Alıntı: @Türker helppp Genişletmek için tıkla ... @Türker okuyorsan bence bulaşma hemen oynuna dön /:/:/:/ senide harcarlar bunlar://:// Oyla 0 Downvote
Celil' Alıntı: demek öyle ha yazıklar olsun yılların eskitemediği dostluk anılar wfdeki geçen zaman... gerçekten ayıp Genişletmek için tıkla ... Erkeklik taslarken aklın neredeydi celil efendi ???? somebach' Alıntı: @Türker helppp Genişletmek için tıkla ... @Türker okuyorsan bence bulaşma hemen oynuna dön /:/:/:/ senide harcarlar bunlar://://
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 18 Eyl 2021 Konu Sahibi #22 Admin' Alıntı: Erkeklik taslarken aklın neredeydi celil efendi ???? @Türker okuyorsan bence bulaşma hemen oynuna dön /:/:/:/ senide harcarlar bunlar://:// Genişletmek için tıkla ... @Admin seni de harcadı abi Celil, tek askin oymus öyle ddi yukarida. Oyla 0 Downvote
Admin' Alıntı: Erkeklik taslarken aklın neredeydi celil efendi ???? @Türker okuyorsan bence bulaşma hemen oynuna dön /:/:/:/ senide harcarlar bunlar://:// Genişletmek için tıkla ... @Admin seni de harcadı abi Celil, tek askin oymus öyle ddi yukarida.
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 18 Eyl 2021 Konu Sahibi #23 Celil' Alıntı: valla aklım sendeydi abi seni düşünüyordum <3 türker okuldaki öğretmenleri tarafından işkenceye uğratılıyor gelemez buraya ahahah Genişletmek için tıkla ... Aa işkence mi ? Neler olmuş anlat da gülelim ???? Oyla 0 Downvote
Celil' Alıntı: valla aklım sendeydi abi seni düşünüyordum <3 türker okuldaki öğretmenleri tarafından işkenceye uğratılıyor gelemez buraya ahahah Genişletmek için tıkla ... Aa işkence mi ? Neler olmuş anlat da gülelim ????
Admin Yönetici Yönetici 18 Eyl 2021 #24 somebach' Alıntı: @Admin seni de harcadı abi Celil, tek askin oymus öyle ddi yukarida. Genişletmek için tıkla ... Raporlu o @somebach takılma sen ona Oyla 0 Downvote
somebach' Alıntı: @Admin seni de harcadı abi Celil, tek askin oymus öyle ddi yukarida. Genişletmek için tıkla ... Raporlu o @somebach takılma sen ona
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 18 Eyl 2021 Konu Sahibi #25 Celil' Alıntı: bir restoranda 45 tane tokalaşma olmuş o zaman kaç kişi var bu restoranda diye soru var onu çözüyordu en son Genişletmek için tıkla ... Hahha @Türker hahahhahah neyse benim durunda pek farkli değil gülmeyeyim. Kaçıncı sınıftı o ? Celil' Alıntı: deli hastanesinden kaçtığım doğrudur Genişletmek için tıkla ... ???? Oyla 0 Downvote
Celil' Alıntı: bir restoranda 45 tane tokalaşma olmuş o zaman kaç kişi var bu restoranda diye soru var onu çözüyordu en son Genişletmek için tıkla ... Hahha @Türker hahahhahah neyse benim durunda pek farkli değil gülmeyeyim. Kaçıncı sınıftı o ? Celil' Alıntı: deli hastanesinden kaçtığım doğrudur Genişletmek için tıkla ... ????
Türker Yeni Üye 19 Eyl 2021 #26 Bu konu amacından dışarı çıktığından dolayı kilitlenmiştir Oyla 0 Downvote
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 19 Eyl 2021 Konu Sahibi #27 Türker' Alıntı: Bu konu amacından dışarı çıktığından dolayı kilitlenmiştir Genişletmek için tıkla ... Adam öyle bir moderatör ki; adminlerin eğlendiyi konuyu bile yeri gelince kilitliyor. Oyla 0 Downvote
Türker' Alıntı: Bu konu amacından dışarı çıktığından dolayı kilitlenmiştir Genişletmek için tıkla ... Adam öyle bir moderatör ki; adminlerin eğlendiyi konuyu bile yeri gelince kilitliyor.