somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 9 Kas 2021 #1 Selam WF, Günümüzde birçok şirket kendi oyun konsolunu piyasaya sürmüş olsa da bu piyasanın iki lideri var, onlar da Sony Playstation ve Xbox ... Peki sizin gönlünüzde taht kurmuş oyun konsolu hangisi ?
Selam WF, Günümüzde birçok şirket kendi oyun konsolunu piyasaya sürmüş olsa da bu piyasanın iki lideri var, onlar da Sony Playstation ve Xbox ... Peki sizin gönlünüzde taht kurmuş oyun konsolu hangisi ?
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 9 Kas 2021 Konu Sahibi #4 pgvo' Alıntı: PlayStation Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum da moderatör olmuşsun hocam, hayırlı olsun ✌
pgvo' Alıntı: PlayStation Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum da moderatör olmuşsun hocam, hayırlı olsun ✌
P pgvo Yeni Üye 9 Kas 2021 #5 somebach' Alıntı: Bakıyorum da moderatör olmuşsun hocam, hayırlı olsun ✌ Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam
somebach' Alıntı: Bakıyorum da moderatör olmuşsun hocam, hayırlı olsun ✌ Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam