Keşfet

Forum Sitemizin Görünümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Forum Sitemizin Görünümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    71
Değerli forum üyeleri anketlerimize katılın ve sizlere daha iyi hizmet vermek için bizleri değerlendirin.
Lütfen anketimize oy verdikten sonra buradan Oy verdiğiniz alanla ilgili bir açıklamada bulunun.
Örnek vermek gerekirse;
  • d- Tema Kesinlikle değişmeli
    Kullanılan: 2
Oyunuzu verdikten sonra oylamayla ilgili kısa veya uzun bir açıklamada bulunun.. Tema neden degişmeli?

Altyapı olarak XenForo oldukça güzel. Görsel anlamda güzelleştirmek adına öneri olarak ekte bulunan header kısmı biraz daha üst seviyelerde olabilir.
Logo değişmeli daha profosyonel bir logo ile tema uyumu ve görünümü güzelleşecektir.
Anasayfa Araçlar Forum vs. olan menüde bulunan kısımlara fontawesome iconları ile güzelleştirilebilir. Örnek Anasayfa için
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
gibi.
Başarılar dilerim. :giggle:

Herkese merhabalar. Site hızı ve görünümü oldukça iyi sevdim burayi? başarılar dilerim umarım güzel yerlere gelir.

Merhabalar Google de dolaşırken webmaster forum la tanıştım. Hemen bir göz atıp çıkarım düşüncesiyle girmiştim ve sonra kendimi üye buldum:) Gerçekten göz yormayan bir tasarıma sahip mobilde keyifle dolaşıp bilgi ediniyorum. Oldukça hızlı inşallah daha iyi yerlere gelir iyi çalışmalar.

Olumlu(y) yada olumsuz(n) görüşlerinizi almak isteriz lütfen yorum yapmakdan çekinmeyin iyi forumlar.

valla ben 2 gundur altta farklı tema secenegı var mı dıye arıyordum ki sonunda anladım. oyuzden de pek takılmadım.

Şimdilik kullandığınız tarayıcıdan karanlık modu seçip gezinmenizi isteyeceğim :)

Şimdilik kullandığınız tarayıcıdan karanlık modu seçip gezinmenizi isteyeceğim :)
@admin tşkler Allah razı olsun sıradan beni ciddiye aldınız uğrastınız umarım beni de affedersiniz. Sizleri ugrastırdıgım için.
Sizlerden Bir konuda özür diliyorum sorun sizlerden değil benden kaynaklı. Ki az once Webmasterforum arkadaşa da söyledim ve gece modunuda aktif ettim Benim için pek değişen birşey olmadı. @WebmasterForum a söylediğimi aynen sizlere de söylüyorum.
.İşin aslı da şu ki doktorumla bu konuyu konustum bazı siteleri görmekte yazıları okumakta zorluk çekiyorum diye oda görmek istedi burası gibi benzer 5-6 yer vardı. Baktık. Sorun sizlerde değil onu da öğrendim o yüzden sizlere birşey diyemem. Ben zaten pc, tv vb. gibi baktıgım yerlerde gama ışıkları kapalı şekılde kullanıyorum. bu yuzden de sizlere normal gelen bir tasarım benim için sıkıntı olabiliyor. Ha bunu konuda da belirtmedim haklısınız. Şimdi belirteyim. Kısacası sorun renklerle ve grafiklerin yansıması ile alakalı.

keratokonus_gorusu.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri