Keşfet

Forum Sitemizin Görünümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Forum Sitemizin Görünümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    71

Admin

Yönetici
Yönetici
WebmasterForum Sitemizin Görünümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

a- Geliştirilmeli (Geliştirmemiz gereken yerleri lütfen bize bildirin)
b- Sitenin görünümü hoşuma gidiyor.
c- Sitenin görünümünü beğenmedim çünkü.. (Lütfen neden beğenmediğinizi bizlere bildirin)
d- Görünümdeki Tema Kesinlikle değişmeli.
e- Görünümdeki Temayı beğendim.

Son düzenleme:
1- "Google'da Ara" kısmının img dosyasında hata var, hedef dosya yok, düzeltilmesi gerekiyor.
2- Ticaret puanı özelliğimiz yok, sanırım.
3- Site için blog gerekli.
4- Site tanıtım alanına bir sınır getirilmeli, bazı üyelerimiz işi abartmış durumda.

Aklıma gelenler bunlar, bence bunlar şuan ana eksiklerimiz.
Bir de yöneticilerimiz bir araya toplanıp, bir tanışma toplantısı yapmalı.

1. Google'da Ara özelliği sorunu güncelleme ile giderilecektir.
  2. ticaret puanlama sistemi bugünki güncelleme ile geliyor inş..
  3. bloga gelince Blog sitemiz var
    Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
    biraz düzenlemem gerekiyor sadece.
  4. Admin ve modlar için toplantı sohbet kısmı eklenicek oda buğünki güncelleme ile.
  5. site tanıtım konusundaki paylaşımları şuan için modların kontrolüne bıraktık lakin bir düzenleme yakında onlar içinde gelicektir..

Blog olduğunu bilmiyordum, bence menüdeki kısayollara eklenmesi hepimiz adına daha iyi olacaktır.
Site tanıtım konusunda paylaşımlar adına belirlenen kurallar var ise, bizler ile paylaşırsanız sevinirim. Böylelikle görevimizi daha layıkıyla yapmış oluruz.
Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

Bugünki güncellemeden sonra adminler için tanışma toplantısında tüm soru ve sorunlar ve site için yapılması gerekenler konuşulup gereği yapılacaktır...

Ek olarak, ticaret bölümünde mybb hizmetleri için bir bölüm yok. Eklenirse, ilan açmayı düşünüyorum.

Merhabalar forum siteniz cidden çok güzel çok hoşuma gitdi diğer forumlara nadiren daha sade ve hoş görünüyor.. bu forum bence ilerleyen gün ve aylarda çok konuşulan bir forum adresi olacak buna tüm samimiyetimle inanıyorum... başarılar diliyorum.... %Pp

Çok Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için @hakan İnşallah.. daha iyisi için buradayız...;)

WMF ilk ziyaretimde bende oluşan (hissiyat) hemen üye olmalıyım dedim mükemmeliyetçiyim sanırım. Üye olmayı isteyen arkadaşlar düşünmeden üye olun ve çevrenizdeki arkadaşlarınızıda WEB MASTER FORUM'a üye yapın! Yerinizi alın! Daha sonra istediğiniz nicki bile bulamaya bilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhabalar gelcekten çok güzel site çok beğendim daha iyisi olacağına inanıyorum başarılar. .

Webmaster hayatımda Çok forum gördüm lakin böle güzel böle keyifli webmaster forum sitesi görmedim cidden harika emeğe saygı başarılar dilerim.

(Xenforo) webmaster Forum'a ayrı bir hava katmış doğrusu vbulletin serisinden çok çok önde olan bu eşsiz tasarım sayenizde kullanıcıların hep ilgisini çekmiştir.
Genel olarak webmaster siteleri, vbulletin kullanırken siz Xenforo yu tercih etmeniz. Farklı bir bakış açıya sahip olduğunuzu göstermekde. Gelecek parlak gözüküyor başarılar dilerim:)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri