Keşfet

Yönetici arkadaşlar hoş geldiniz

LegionTR

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba lütfen kendinizi tanıtın ismini yiğit 23 yaşındayım büyük bir aile olacağımıza inanıyorum

Son düzenleme:
Merhaba, ismim Utku. 23 yaşına girmek üzereyim, böyle bir aile içerisinde yer almaktan oldukça keyif duyuyorum. Güzel kadromuz ile inşallah iyi yerlere geleceğimizi umuyorum.

Merhaba beyler bende kendimi tanitayim

Adim Tuncay yasim 28 Kanada'da yasiyorum. Ve bu forumu iyi bir yerlere tasimak icin elimden geleni yapmak istiyorum.

Merhaba beyler bende kendimi tanitayim

Adim Tuncay yasim 28 Kanada'da yasiyorum. Ve bu forumu iyi bir yerlere tasimak icin elimden geleni yapmak istiyorum.
Merhaba tuncay arkadaşım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun. bende hakan m.oldum ilgili olduğunuz bölümler neler veya neler yapabiliyorsunuz?

Merhabalar,

Serkan ben 32 yaşında, Evli, 1 kız babasıyım. İstanbul da yaşıyorum ve 2004'den bu yana internet ortamında ticaret ve bilgilendirme konularında destek sağladım. Bu forumda olmamın nedeni de daha büyük bir aile olabilmek için bana düşen görevi yerine getirmektir.

Merhabalar,

Serkan ben 32 yaşında, Evli, 1 kız babasıyım. İstanbul da yaşıyorum ve 2004'den bu yana internet ortamında ticaret ve bilgilendirme konularında destek sağladım. Bu forumda olmamın nedeni de daha büyük bir aile olabilmek için bana düşen görevi yerine getirmektir.
Aramıza Hoşgeldin @Serkan seni aramızda görmek gelçekten güzel!
Allah Analı Babalı Büyütmeyi nasip etsin İnşallah..

Cümleten selamın aleykum bende 22 yasında bi kardeşinizim foruma eelimden geleniyapmak adına katıldım hepimize hayırlı ugurlu olsun abilerim kardeşlerim.

Aleyküm Selam Kardeşim Aramıza Hoşgeldin Sefalar getirdin. Teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri