somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 4 Kas 2021 #1 yanlış kişilik seçtim de, lisenin ilk gününe dönebilir miyiz ?
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 4 Kas 2021 Konu Sahibi #3 pgvo' Alıntı: Tamam anladık bu gece efkar gecesi Genişletmek için tıkla ... Oluyor bazen ???? Celil' Alıntı: Ahh ahh önemli olan geri dönmek değil yaptığın hataları tecrübeye dönüştürüp kişiliğini hatalardan arındırman Genişletmek için tıkla ... Hatayla ilgisi yok, nakil oldum burada anca bir kişi tanıyorum, kimsenin adını bile bilmiyorum, 10'da uzaktandı şu an kötü oldu.
pgvo' Alıntı: Tamam anladık bu gece efkar gecesi Genişletmek için tıkla ... Oluyor bazen ???? Celil' Alıntı: Ahh ahh önemli olan geri dönmek değil yaptığın hataları tecrübeye dönüştürüp kişiliğini hatalardan arındırman Genişletmek için tıkla ... Hatayla ilgisi yok, nakil oldum burada anca bir kişi tanıyorum, kimsenin adını bile bilmiyorum, 10'da uzaktandı şu an kötü oldu.
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 4 Kas 2021 Konu Sahibi #4 Celil' Alıntı: Kankam bana wpden bir fotonu atta taktik vereyim sana Genişletmek için tıkla ... Foto ne alâkâ olm EOWISWIKWJSIXKSKD mesele öyle bir şey değil
Celil' Alıntı: Kankam bana wpden bir fotonu atta taktik vereyim sana Genişletmek için tıkla ... Foto ne alâkâ olm EOWISWIKWJSIXKSKD mesele öyle bir şey değil
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 4 Kas 2021 Konu Sahibi #5 Celil' Alıntı: yav olm sen bana at ben sana diyeceğim bir şeyler görmeden olmaz olm Genişletmek için tıkla ... Kanka konu tiple ilgili değil ???? hem boşver beni ben yüzsüzüm
Celil' Alıntı: yav olm sen bana at ben sana diyeceğim bir şeyler görmeden olmaz olm Genişletmek için tıkla ... Kanka konu tiple ilgili değil ???? hem boşver beni ben yüzsüzüm