Keşfet

Yağ satarım, bal satarım.

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
[DAYS=300]Merhaba, bir benzer forumda (siz anladınız) bazı şeylerle karşılaştım ve bunu paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, bu bir karalama vs. değil ve amacım bu değil, sadece "eleştirmek" hakkımı kullanıyorum ve sadece fikrimi beyan etmek için bu konuyu açıyorum, başka hiçbir amacım yok, maksat içimde kalmasın.

Bahsettiğim forumda ilk başta fazlasıyla egoist dolu, ayrıca 30'lu yaşlarında olan ve zamanında MSN'de kız düşürmeye çalışa çalışa birkaç şey öğrenmiş veya öğrenememiş, tuhaf ve kendine "profesyonel" yada "kurumsal" diyen kişiler var.

En iğrenç şey de, konu başlığında da anlatmak istediğim şey aslında "yağcılık". Çok enteresan ki içeride yöneticiye resmen tapılıyor, haha kendisine "beyefendi, üstad, başkan, büyük patron, yenilemez insan, profesör, ulaşılmaz insan, ordenaryüs admin" diyecekler resmen hatta bunlardan birkaçını kullanan var... Buluşma düzenlemişler ve bir fotoğraf paylaşmışlar ve bu fotoğrafa birisi "bir tane yakışıklı yok" yazmış, konu tip mip değil tamam zaten dediği şey iyi değil ama anlamıyorum, bununla ilgili birisi konu açmış ve altına kullanıcılar "en baştaki kişiyi görmediniz mi ?" yazmış, bu kadar mı yağcılık olur ?

Tamam admin, elbette helal olsun tamam sizin kazanç elde ettikleri platformun sahibi ama işleri çirkinleştiriyorlar ...

Herşeye ek olarak içeride yeniliğe düşman, Z Kuşağı olan herkesi aynı kefeye koyan, belkrli kitlelere düşmanlık besleyen gerici bir kitle de var. Kendi yaşlarından küçükleri küçümseyenler var ve bunu da birkaç konuda görebilirsiniz.

Ben sadece fikir, kişisel fikrim olarak buranın bir çöplük olduğuna inanıyorum, evet eskiden oralar dutlukmuş ama şu an gitgide saçmalıkları artıyor, gitgide aktifliğinin düştüğünü ve içerideki ticaretlerin de azaldığını, kavgaların ve şikayetlerin arttığını ve zamanla daha toksik bir alana dönüşmeye başladığını siz de görebilirsiniz.

Bazen bir şeylere bir yerde son vermek gerekiyor bence ...[/DAYS]

Konu görüntüleyen kullanıcılar