Keşfet

WP içeriği Taşıma

ugrb

Yeni Üye
Merhaba wp alt yapılı site içeriğimi subdomain adresine taşımak istiyorum. Httpdocks içeriğini tamamen oraya aktarsam olur mu başka ne değiştirmem gerek. Direk site adresine yeni bir wp kurucam.

Merhaba wp-admin 'e giriş yaptıkdan sonra ayarlar/genel ayarlar bölümünden taşımak istediğiniz subdomain örnek.siteadresiniz.com şeklinde düzenledikten sonra içeriği subdomaine taşıyabilirsiniz. Sorun olacağını sanmıyorum belki htaccess ayarları yapılması gerekebilir pm atın veya site adresi iletin yardımcı oluruz.

Siteyi başka bir domaine taşımak istiyorsun
1 yöntem wp site taşıma modülü var
2 wp config ve msqli yedeğini alıp kurman gerek
Araştırırsan çokca video anlatımı var
İyi forumlar dilerim

Arkadaslar bazen oyle yorumlar yapiliyorki biz anlayabilriiz ancak bence yapaagimiz yorumlari veya yardimlari daha anlasilir bir acemiye anlatir gibi tek tek veya resim ile anlatirsak daha anlasilir olur diye dusunuyorum bu arda sorunu olan arkadasim UpdraftPlus Backup/Restore kur ayarlar kismindan yedek alacagin dosya uzantilarin sec mesela plugin tema lar diye zaten 3 klasor vardir onlari sec sonra kayit etdikden sonra site yadegini al aldigini site yedegi sitenin resim tema ve eklntileri boyutlarina gore cabuk veya biraz zaman alabilri yedekleme islmei bittikden soran alt kisimda bazi yazilar cikar yedek db uploads themes vs bunalr bilgisayarina indirdikden sroan istedgiin yere satima yaparsin zaten

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri