Keşfet

Sorum Var Wordpress sitesini kendi yaptığımız siteye çevirmek

alistnel

Yeni Üye
daha önce wordpress ile kurulmuş ve yayında olan bir sayfayı, front ve back end taraflarını kendimizin yazdığı bir siteye çevirebilir miyim?
yoksa önce alan adını temizleme vs işlerine girmek filan mı gerekiyor?

Yani içerikleri kendi yazdığınız siteye kopyalamak anlamındaysa hayır yapamazsınız. Yoksa WordPress'i silip kendi yazılımınızı mı yükleyeceksiniz?

Yani içerikleri kendi yazdığınız siteye kopyalamak anlamındaysa hayır yapamazsınız. Yoksa WordPress'i silip kendi yazılımınızı mı yükleyeceksiniz?
Evet hocam, wordpressi silip tamamen kendim yazdığım bir sayfayı wordpress'te ilkbaşta oluşturulmuş sayfa ile yer değiştirme.
Sunucu tarafına sayfayı upload ile yükleme yeterlimidir?

Evet hocam, wordpressi silip tamamen kendim yazdığım bir sayfayı wordpress'te ilkbaşta oluşturulmuş sayfa ile yer değiştirme.
Sunucu tarafına sayfayı upload ile yükleme yeterlimidir?
Hocam eğer içeriklerinizi kopyalayacaksanız imkansız olduğunu söyleyebilirim, özellikle de yazılım bilgisi olmayan birisi için.

Hocam gercekten anlamakta zorluk çekiyorum, tam olarak neyi kastediyorsunuz? Diyelim ki bir WordPress blogunuz var ve Hello Word dosyanız var, siz WordPress yazılımınızdaki iceriği veritabanınizdan WordPress olmayan bir yazılıma kopyalamak istiyorsunuz. Doğru mudur? Ne yazık ki daha önce hiç öyle bir araca yada böyle bir şey isteyen birisine rastlamadım, yapmanız aylarınızı alacaktır. Onun yerine kurmak istediğiniz yazılımı localhost'a kurun, WordPress'teki içeriklerinizi kopyala yapiştır yaparak kopyalayın, daha sonra sunuunuzdan WordPress'i silin, sunucunuza yazılımınızı yükleyin ve localhost'taki veritabanınızı kopyalayin sunucunuza.

Valla bu işlem biraz zor wordpress veritabanı mantığını çözüp o şekilde kendi yazılımınıza import edecek bir tool yazmalısınızsa
Aslında isim hakkı konusunda sorduğum bir soru, aynı isimde kullanmak istediğimden dolayı bunu istiyorum. Wordpressi silip aynı isim hakkında siteyi canlıya alma meselsi

Hocam, sunucunuzun File Manager'i yada FileZilla üzerinden sunucudaki WordPress dosyalarını silin sonra da istediğiniz yazılımı kurun.

Hocam gercekten anlamakta zorluk çekiyorum, tam olarak neyi kastediyorsunuz? Diyelim ki bir WordPress blogunuz var ve Hello Word dosyanız var, siz WordPress yazılımınızdaki iceriği veritabanınizdan WordPress olmayan bir yazılıma kopyalamak istiyorsunuz. Doğru mudur? Ne yazık ki daha önce hiç öyle bir araca yada böyle bir şey isteyen birisine rastlamadım, yapmanız aylarınızı alacaktır. Onun yerine kurmak istediğiniz yazılımı localhost'a kurun, WordPress'teki içeriklerinizi kopyala yapiştır yaparak kopyalayın, daha sonra sunuunuzdan WordPress'i silin, sunucunuza yazılımınızı yükleyin ve localhost'taki veritabanınızı kopyalayin sunucunuza.
Yok hocam, daha önceden wopressle kurulmuş bir sayfa var ve bende bunu kendi yazdığım -wordpressteki içerilerde orada kalsın önemli değil- tamamıyla bana ait bir siteyle yer değiştirme

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri