Keşfet

WF itiraf ediyor

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
Ben başlıyorum;
Düşüncelerden dolayı, yolda yürürken gideceğim noktayı yanlışlıkla geçtiğimde; bir dükkana yada o anda olduğum yere bakarım daha sonra sanki bir şeyi unutmuşum da yeni aklıma gelmiş gibi yapıp seri şekilde arkama dönüp, çok endişeliymişcesine asıl gideceğim yere dönerim.

Sevdiğim kişiye olan sevgimden aklım başım dönüyor, iş yaparken bir anda aklıma geliyor düşünmeden duramıyorum aklımdan çıkmıyor. Sanırım takıntılıyım kendisine :D
Alıştık bunlara, böyle enteresan itiraf bekliyorum ben.

Facebook üzerinde kendime bir kaç farklı sayfa açtım.
Çeşitli okullarda okumuş gösterip kendimi ordaki insanlarla muhabbet ediyorum.
Doğal olarak beni hatırlamıyorlar:))) Kız arkadaşımla da o sayede tanıştım.
Benden birkaç sınıf küçük olduğu için ortak arkadaş derdimiz de olmadı.
Neredeyse Ankara ve istanbulun en iyi okullarından bir sürü arkadaşım oldu...

:))((/ :/:/://:/

:D

şimdi bir şey anlatacağım ama forum dışına çıkmasın lütfen rezil oluruz :)

Ablamlara bayram tatiline gittiğimizde 6 ve 7 yaşlarında 2 kız yeğenimle oyun oynardık. 10 yasında falan anca varım. Evde kimse yokken bir gün bana "erkekler nasıl işer" diye sordular bende çocuk aklıyla malum yeri gösterdim, herkes uzunca inceledi. Sonra da "siz gördünüz ben de sizinkini göreyim" dedim açtılar ve baktım ve öyle kapandı mevzu. Simdi 23 yaşındayım, yeğenlerim de 19 20 yaşlarında, üniversiteye gidiyorlar. her ziyaretimde acaba hatırlıyorlar mıdır diye düşünüp utanıyorum... offf

Ablamlara bayram tatiline gittiğimizde 6 ve 7 yaşlarında 2 kız yeğenimle oyun oynardık. 10 yasında falan anca varım. Evde kimse yokken bir gün bana "erkekler nasıl işer" diye sordular bende çocuk aklıyla malum yeri gösterdim, herkes uzunca inceledi. Sonra da "siz gördünüz ben de sizinkini göreyim" dedim açtılar ve baktım ve öyle kapandı mevzu. Simdi 23 yaşındayım, yeğenlerim de 19 20 yaşlarında, üniversiteye gidiyorlar. her ziyaretimde acaba hatırlıyorlar mıdır diye düşünüp utanıyorum... offf
Hocam Geçmiş Olsun :D

Sesli gülüyorum djceudjxjxjdjcjdnc. Bence hatırlıyorlardır, onlar da sizin gibi düşünüyorlardır acaba hatırlıyor musunuz diye ://://.

Bencede hak ediyor ahahah :) @Impossible 'yle daha önce konuştuğumda bir hikayesi daha vardı o da güzeldi hocam şu radyo kanalı muhabbetini anlatsan ya.
Keşke onu anlatsaydım be celil hocam :D madem öyle istedin anlatayım bakalım

Yerel ve çok dinlenen bir radyoda djlik yapıyordum bir aralar. Bir gün şarkıyı girdim ve arkadaşıma bir gece önce kız arkadaşımla bazı yaşadığımız şeyleri ve detaylarını ballandıra ballandıra anlatırken patron aradı mikrofonun açık haberin var mı diye.. dahada diyebileceğim bir şey yok eğlenin bakalım

Keşke onu anlatsaydım be celil hocam :D madem öyle istedin anlatayım bakalım

Yerel ve çok dinlenen bir radyoda djlik yapıyordum bir aralar. Bir gün şarkıyı girdim ve arkadaşıma bir gece önce kız arkadaşımla bazı yaşadığımız şeyleri ve detaylarını ballandıra ballandıra anlatırken patron aradı mikrofonun açık haberin var mı diye.. dahada diyebileceğim bir şey yok eğlenin bakalım
Bu daha enteresan ????, peki sonra ne oldu mesela ?

celil abinden vds dilendim

celil abiden terfi istiyorum ama başaramadım hala

not @Celil görmezse iyi olur :D

Konu görüntüleyen kullanıcılar