Keşfet

WF Hakkında Stalk Floodu

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
1-Forum'un ilk
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

2- Adminden ve moderatörden (@WebmasterForum) sonraki ilk üye
nickli üyedir.

3- Forumda ilk banlanan üye muhtemelen id 4'teki yani 4. kayıt olan üyedir.

Peki ilk banlanan üye neden banlandı ve daha fazla ilkler nelerdir @Admin hocam ? Ayrıca forumun ilk gününden bu yana karşılaşılan en enteresan olay nedir ?

Ek olarak enteresan bir sey buldum, forumun ilk ismi WMLik'miş fakat değiştirilmiş ve bu da şu anda moderatörlüğü yada yetkisi düşürülmüş olan Legion isimli bir üye tarafından bir konuda duyurulmuş ... Biraz stalk yaptım Admin hocam, kusura bakmayın ????.

Ayrıca önceden "Forum oyunları"
de açılmış ama sonradan off-topic ile birleştirilmiş.

Admin, aynı zamanda iyi bir aşçı olduğunu,
benzer birçok konu açarak göstermiş.
Bu gidişle banlanmazsak iyidir ????.

@Chernobyl yada diğer ismi ile @MU eskiden adminmiş, acaba neden görevine devam etmedi ?

Hatırladığım kadarıyla bir süre sonra kendisine ulaşamadık, forumda aktif olamadı, almanyada ikametgah ediyordu.
Acaba bir sey mi geldi başına ? Çünkü insan bir kere olsa en azından yanlışlıkla girer yada bu kadar unutturacak ne oldu piyango mu çıktı ? Merak ettim cidden.

Okay knk inandık işte
Sen hele kağlt paraya bak
Bu kullanıcı da cidden ilginç mesajlara sahip, forumun en tuhaf kullanıcılarından birisi olabilir. En tuhaf şey de, kendisi son mesajını 2020 tarihinde atmış ama son görülmesi 2021, yani aktif oluyor ama hiç mesaj bırakmıyor 1 yıl kadardır ayrıca son aktif olma tarihi, kayıt olduğu ay ve hemen bir gün sonra;
Ekli dosyayı görüntüle 5538

Konu görüntüleyen kullanıcılar