Keşfet

webmasterduragi.com Yeni Forum Sitesi Yayında!!!

Hocam öncelikli olarak hayırlı olsun. MYBB kötü diye söylemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam xenforo kurardım. Genel forum ya da ne bileyim hobi amaçlı bir forum sitesi olsaydınız smf ya da mybb işinizi çok rahat görürdü ama webmaster forumu olduğunuz İçin ilerleyen safhada alış veriş, ticaret vs vs de girecek bu nedenle bir değerlendirin derim.

Hocam öncelikli olarak hayırlı olsun. MYBB kötü diye söylemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam xenforo kurardım. Genel forum ya da ne bileyim hobi amaçlı bir forum sitesi olsaydınız smf ya da mybb işinizi çok rahat görürdü ama webmaster forumu olduğunuz İçin ilerleyen safhada alış veriş, ticaret vs vs de girecek bu nedenle bir değerlendirin derim.
@Forumsever'e ben de katılıyorum hocam, MyBB kötü değil ama biraz modası geçtiği için yeni eklemti geliştirenler vs. pek yok, bu yüzden ileriki dönemlerde ihtiyacınız olan eklentileri bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

hocam :( xenforo lisans alcak durumum yok nulledde bulaşmak istemiyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri