Keşfet

WEB TASARIMI

Judas1453

Yeni Üye
Selamlar

Hazır çelik yapılar (Prefabrik binalar) ile ilgili web tasarımı yaptıracağım.Ama tasarımcıyla birebir oturup birlikte fikir alışverişi yapmak istiyorum.Hazır temalar değil benim tarif edeceğim şekilde tasarlanacak.İlgilenen arkadaşlar varsa burda konuşup istişare edelim.
Saygılar

Merhaba, tasarımda elbette özgürsünüz. Bu aşamada anatema çok önemlidir, yani web sitesi kime hitap edecek ve amacı ne olacak? Ondan ne beklenecek?

Hazır altyapılar da (özgünleştirilmek şartıyla) uygun olabilir, tamamen özel scriptte yapılabilir. Maliyet tabiki değişir. Genelde talep edenlerden kısa bir brif alırız biz, akabinde wireframe çizer, müşteriye sunar, kalıpları oturtur sonra da tasarıma başlarız. Böyle olunca da ortaya düzeltilemeyecek büyük sorunlar çıkmaz pek.

Özel mesajdan yazabilirsiniz dilerseniz, yapabileceğimiz bir şeyse anlaşabiliriz. (Brif formunu gönderebilirim)

Arkadaşa tamemen katılıyorum ve yazınızdan anladıgım kadarı ile alt yazpısı wordpress olacak sa öncelikle tema şart eger kendinize özel tema olsun derseniz oda yazılır tabiki ve fiyat yüksek olur piyasadaki ucuz işe yaramaz tema lara boş yere para vermek istemiyorsanız yeni yasarımı bitmiş temamızı önerebilirim tema tamamen Türkçe ve hazır şablonları da barındırıyor böylece kendiniz bile istediğiniz sayfayı olusturabilirsiniz,E-Ticaret-Kurumsal-Bireysel-Haber sitesi-Blog tümünü destekler Türkiyede yeniyiz asıl merkezimiz Londra 20 miles uzakda aklınızdaki projeyi bir resme döküp veya bir kaç sitenin örneğini yolayabilirsiniz hata 1,siteni menusu 2, sitenin alt kısmı 3 sitenin
iletişim sayfası 4 sitenin hakkımızda sayfası isteklerinizi yolaya bilirsiniz bizlerde ona göre bir fiyat çıkarıp dönüş sağlarız iş alımı hala açık ise,

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri