Keşfet

Web Sitesi Anahtar kelime ziyareti

LordSalindor

Yeni Üye
Merhaba ben web siteme ait anahtar kelimelerimi ön sayfalara yükseltmek için, anahtar kelime ziyareti ve web sitesi yorum hizmeti veren şirketlerle çalışmak istiyorum.

Fakat bunun web siteme zarar vereceğini düşünüyorum.

Sizce bu işlem web siteme SEO açısından zarar verir mi? bu işlem bot yada zararlı bir işlem mi?

sitenize gunluk hit yollaya biliriz arkadasinda dedigi gibi bir anda 10.000 hit yolarsaniz siteniz icin zararli olur gunluk uzun sureli site ziyaretleri ve farkli iplerden olmasi sitenizi yukseltir ornegin gunluk 100-300 hit sagliyabilriiz sitede kelime uzerinden giris yapilims olur farkli ip adreslerinden ve sitede ziyaret kalma suresi 30 sn ile 2 dk arasidna olursa googlede yukselre bilirsiniz ayritili konusmak istersenin pm atin oyle ben size gunde 10-20 bin ziyaratci gonderirim diyenlere inanmayin ve islem yaptirmayin cunki gunluk 10 bin ziyaret demek sitede kalam suresi 15 sn civarinda olur buda sitenize zarar verir su adna 3 site icin calismamiz devam ediyor fiyatimiz yuksek ama uzun zamanda ise yaradagi icin bizimle calismayi kabul ettiler

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri