somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 18 Ağu 2021 #1 Merhaba, bir forum oyunu olarak, üstteki üyeyi banlamak için saçma bir sebep belirtiyor herkes, hadi bakalım.
Merhaba, bir forum oyunu olarak, üstteki üyeyi banlamak için saçma bir sebep belirtiyor herkes, hadi bakalım.
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 19 Ağu 2021 Konu Sahibi #3 @Trker4ktas'ı nickindeki harfleri eksik yazdığı için banlıyorum.
Türker Yeni Üye 19 Ağu 2021 #4 somebach' Alıntı: @Trker4ktas'ı nickindeki harfleri eksik yazdığı için banlıyorum. Genişletmek için tıkla ... A tamam da ü destekliyormu ki :d
somebach' Alıntı: @Trker4ktas'ı nickindeki harfleri eksik yazdığı için banlıyorum. Genişletmek için tıkla ... A tamam da ü destekliyormu ki :d
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 19 Ağu 2021 Konu Sahibi #5 Trker4ktas' Alıntı: A tamam da ü destekliyormu ki :d Genişletmek için tıkla ... "U" koaybilirdin hıh bana ne banlandın.
Trker4ktas' Alıntı: A tamam da ü destekliyormu ki :d Genişletmek için tıkla ... "U" koaybilirdin hıh bana ne banlandın.
Türker Yeni Üye 20 Ağu 2021 #6 somebach' Alıntı: "U" koaybilirdin hıh bana ne banlandın. Genişletmek için tıkla ... Bunu dediğin için seni banlıyorum
somebach' Alıntı: "U" koaybilirdin hıh bana ne banlandın. Genişletmek için tıkla ... Bunu dediğin için seni banlıyorum
Konu Sahibi somebach alacakaranlıktan şafağa kadar Kurumsal Üye Soru & Cevap Uzmanı 20 Ağu 2021 Konu Sahibi #8 Trker4ktas' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5556 Genişletmek için tıkla ... ????????