Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ha tamam ben de dedim Hakan abiye kızdı kesin diye. Geçmiş olsun, olay nedir ki ?
Bu arada bunu ciddi söylüyorum; 30'lu yaşlardaki çoğu insan tuhaf oluyor, espri anlayışından tut, anlaşılmasına kadar, cidden çalışılmaz çoğusuyla bu doğru bir şey, deneyimledim.
30 yaş maalesef ki kendi bildiğini doğru zannediyor geneli geçimsiz kendi yaptıklarının en doğru olduğunu zannediyor yaşları yüksek diye genç insanların fikirlerini önemsemiyorlar modernliğe çok kapalılar
Bu arada ben seni takip ediyorum hatta sen de beni takip ediyorsun ve bu uzun zamandır böyle ???? ama bilme hesabı daha iyi böyle ara-sıra stalklarım bakayım benimle ilgili Tweet atıyor musun diye DKDKEKXJDJ.
O zaten seninle ilgili öyle olmaz. Hadi yap bakalım ama güzel dediğine göre bu işin içinden bir şey çıkabilir, sonra kırbaç falan deyip fantezik paylaşarak beni hüsrana uğratma.