Keşfet

Temamız Güncellendi!

MakaleUstası

MakaleUstası
İçerik Editörü
Biraz önce foruma girdiğimde ana sayfada bir değişiklik olduğunu fark ettim. Artık bir konunun en sağında konuyu kimin açtığını görebiliyorsunuz, ne zaman önce gönderildiğini de bence güzel bir tema olmuş. Sizler için çalışmaya devam ediyoruz buradan bütün forum ekibine selamlarımı yolluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 4435

Buda yeni rengimiz...

durmak yok çalışmaya devam...

İyi forumlar

MaKaLeUsTaSı

Son düzenleme:
Beğenmenize sevindim farklı şeyler deniyoruz umarım hoşunuza gider:) iyi forumlar.

Evet, güzel değişiklikler oluyor son zamanlarda. Bu arada, @Admin hocama da söylemek istiyorum, yetkiyi temsil eden yıldızlar, WF-Dark temada boş yıldız olarak uyumlu görünmüyor. Küçük bir detay ama gözü takılıyor insanın ????.Ekli dosyayı görüntüle 4434
Ayrıca birkaç yıldız da bana gönderseydiniz hocam, o kadar boşluk yazık-günah ????.

Evet farkındayım hoş durmuyor. Geçiçi zaten hocam, yeni rank tasarım çalışmalarımız var yakında kullanmaya başlıcaz;)

Evet, güzel değişiklikler oluyor son zamanlarda. Bu arada, @Admin hocama da söylemek istiyorum, yetkiyi temsil eden yıldızlar, WF-Dark temada boş yıldız olarak uyumlu görünmüyor. Küçük bir detay ama gözü takılıyor insanın ????.Ekli dosyayı görüntüle 4434
Ayrıca birkaç yıldız da bana gönderseydiniz hocam, o kadar boşluk yazık-günah ????.
Öle kolay yoldan yıldız yok hocam çalışan boşlukları doldurur:p

Hayırlı olsun, değişim ve gelişim güzeldir????????
Lakin Allah rızası için sürekli karşıma çıkan şu hatadan da kurtarın bizi ????????

Konu görüntüleyen kullanıcılar