Keşfet

Teknoloji Projesine Melek Yatırımcı Nasıl Bulunur (Bulan Var mı?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonarbold

Yeni Üye
Merhaba, bir teknoloji fikrine yatırımcı nasıl bulunur. Birçok Venture Capital'e fikrimle başvurdum ama cevap bile alamadım. Reddedilsem şükredeceğim yani. Fikir tamamen özgün ve günümüzde insanların bazı şeyleri fırsat olarak görüp bu fırsattan doğru şekilde yararlanılırsa iyi bir yere gelecektir. Fikrime nasıl yatırımcı bulurum, beni bir melek yatırımcıya yönlendirebilecek olan var mı?

Sizinle gorüsme yaptik. Bu sekilde gorusmeleriniz olup whatsapp tan engellerseniz bulamazsiniz bence hocam ????
WhatsApp'tan engellememin sebebi asabi yazılarınızdı. Önce işinizin çağrı temsilciliği olduğunu söylediniz, sonradan firmamı görebilirsiniz dediniz. Yazılımcı olduğunuzu da söylediniz, eğer ortaklık yapacaksanız dürüst olmanız gerekirdi, bizim kimseyle sorunumuz yok.

İşim zaten müşteri temsilciliği. Ayni zamanda üniversiteden yazılımcı olarak mezunum. Güven için gelip calistigim firmami gorebilirsiniz şeklinde soyledim konuyu çarpıtmayin lütfen oncelikle ????
Daha sonra arkadaşla konustuk yatirimci olurum dedim. Siz uygulamayı kurun dedim aktif hale getirin ortaklık yapalım dedim.
Arkadas bunun icin sms gelmesi vs. telefon numarası alinmasi gerektigini gibi soylemlerde bulundu bende bunlari sizin karsilayip uygulamayi aktif etmesi gerektigini soyledi. Daha sonra ne hikmetse guvenmem icin bu giderleri karsilamam icin en azindna kapora gonder dedi. Tabii ki kabul etmedigimi beyan ettigimdede ENGEL attı.
Tüm konuşma kayıtları mevcuttur.

Çalıştiğim firmaya ait kimlik ve belgeleri ADMIN e paylaşabilirim. Bu ve bunun gibi yalan soyleyip karalayan insanlarin forumda durması ne kadar dogru

Gerçekten bu konuya neden böyle gereksiz mesajlarınızı yazıyorsunuz anlamıyorum. Tüm mesajlar sizi yönlendirdiğim kişide de kayıtlı, biz sizden para talep etmedik, bu işi yapmak için başta gerekli harcamayı yapmak için bundan emin olmamız gerekiyordu. Siz kendinizi çelişkisiz ifadelerle ifade etseydiniz hiçbir sorun olmazdı, biz harcamayı da yapardık. Bence konunun üzerinde duracak daha fazla şey yok. Biz dolandırıcı değiliz, bu sektörde bilinen forumlara, şu anda ve daha önce çalıştığımız insanlara sorabilirsiniz. Kızlar Soruyor'da da, Signal ve Minetest oyununda da çoğu yerde beraber çalıştığımız insanların hiç birisiyle hiçbir sorunumuz olmadı. Buradan sonra konuyu meşgul etmeyeceğinize inanarak hayatınızın devamında başarılar diliyoruz.

Dokandirici oldugunuzu soylemedim fakat beni engelleyip bir bilgi vermeden gunluk 5 konu acmaniz beni sinirime gidiyor sadece yatirimci istiyorsunuz.
Gerekli kanitlari Celil admin ile paylasiyorum zaten ????

Para talep etmedin öyle mi ?

Peki guven icin icin ilk gerekli harcama için ucret istediginizi kendiniz soylediniz sadece karar verin bir konuda ????????

Bu şekilde forumda barindirilmaniz cok uygun degil adminlere gerekli kayitlar detaylar iletiliyor ????

Sizinle iş yapmadığım için forumda konu açamaz mıyım? Ben burada sizinle ilgili herhangi bir konu açmadım, farkındaysanız gelip mesajı siz attınız.

Konu acamama degil neyse herkese aktardim.

Bu forumdan sen veya ben gideriz. Kimseyi boyle elestirmeye hakkin yok. ENGEL atarsan goruldu atip bende yazarim hocam.

@Celil

Son soz adminlerde. ????

Buradan birinin gitmesi gerektiğiniz düşünüyorsanız, actığım konuya spam mesaj yağdıranın da siz olduğunuzu hatırlamanızı bekliyorum. Lütfen üye olmadan kullanım koşullarını okuyun.

Spam olmadığını sen hariç herkes goruntulemekte. Diger uyelerinde bilgisi olmasi icin benle yasanmis olan kucuk aksiyonu aktardim

Spam olmadığını sen hariç herkes goruntulemekte. Diger uyelerinde bilgisi olmasi icin benle yasanmis olan kucuk aksiyonu aktardim
???????????? Diğer üyelerin bir kaç tanesi ile özelden mesajlaşmam oldu ve işbirliği yapacağımız kişiler de oldu. Kendileri zaten mesajlardan beni biliyorlar, sizin açıklamalarınıza ihtiyaçları yok, kim söylerse işin özünü kanıtlarıyla anlatırım sorun değil...Buradan sonra yazacaklarınıza cevap verecek vaktim yok,tekrar iyi günler diliyor ve @Admin mesajını merakla bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar