M mbey38 Yeni Üye 19 May 2020 #1 Warez sebebi ile konu kilit. Moderatör tarafında düzenlendi: 20 May 2020
T tester2 Yeni Üye 20 May 2020 #2 Celil' Alıntı: Öncelikle hayırlı satışlar dilerim, örnek ekran görüntüsü konuya eklerseniz daha fazla alıcıya ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... adminim kişi warez satıyor. konuşmalar da kendiside onayladı satış hakkını alacaktım gerçek sahibinden heryerde warezmiş almaaycağım artık. Kanıtı.
Celil' Alıntı: Öncelikle hayırlı satışlar dilerim, örnek ekran görüntüsü konuya eklerseniz daha fazla alıcıya ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla ... adminim kişi warez satıyor. konuşmalar da kendiside onayladı satış hakkını alacaktım gerçek sahibinden heryerde warezmiş almaaycağım artık. Kanıtı.
WebmasterTR Moderatör Moderatör 20 May 2020 #3 tester2' Alıntı: adminim kişi warez satıyor. konuşmalar da kendiside onayladı satış hakkını alacaktım gerçek sahibinden heryerde warezmiş almaaycağım artık. Ekli dosyayı görüntüle 2199 Kanıtı. Genişletmek için tıkla ... Bilgi icin tesekkurler gereken yapilmistir iyi forumlar.
tester2' Alıntı: adminim kişi warez satıyor. konuşmalar da kendiside onayladı satış hakkını alacaktım gerçek sahibinden heryerde warezmiş almaaycağım artık. Ekli dosyayı görüntüle 2199 Kanıtı. Genişletmek için tıkla ... Bilgi icin tesekkurler gereken yapilmistir iyi forumlar.