Keşfet

Sizce almaya değer mi?

Sizce almalımıyım?

• Al

Oy: 2 66.7%
  • Alma

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Türker

Yeni Üye

İzoly N12x İ5-3470 16GB 240SSD 1TB GDDR5 RX550 4GB 24 Adında bir bilgisayar buldum. Fiyatı 4.500,75 TL.

RAM: 16gb
HDD: 1tb
Ekran Kartı: Rx550 4gb ddr5

1614062012629.png

YouTube'de araştırma yaptım. Bazıları al diyor. Bazıları alma diyor. Kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

sanırım ondan ucuz :)
zaten şuan kullandığım bilgisayarda freedos du (ssd aldığım için) windows 10 yapabilirim :)
Bilemedim yani hocam, markanın resmi sitesine baktım. Türk bir firma ama internet siteleri amatörce yapılmış... Yani, ben o paraya i5 işlemcili bir cihaz almak istemezdim, tabii ki sizin kararınız. Onun yerine iyi bir dizüstü alabilirsiniz.

Bilemedim yani hocam, markanın resmi sitesine baktım. Türk bir firma ama internet siteleri amatörce yapılmış... Yani, ben o paraya i5 işlemcili bir cihaz almak istemezdim, tabii ki sizin kararınız. Onun yerine iyi bir dizüstü alabilirsiniz.
ihtiyaçlarımı karşılaması yeter.

ihtiyaçlarımı karşılaması yeter.
Bu karşılıyorsa alın tabii ki. Benim kastettiğim; i5 işlemcili, varsayılanı Free Dos olan bir cihaz ne kadar ihtiyacınızı karşılar? Her ne kadar sonradan Windows'a çevirseniz de, bilirsiniz işte sorunlar olur... RAM iyiymiş ama.

Bu karşılıyorsa alın tabii ki. Benim kastettiğim; i5 işlemcili, varsayılanı Free Dos olan bir cihaz ne kadar ihtiyacınızı karşılar? Her ne kadar sonradan Windows'a çevirseniz de, bilirsiniz işte sorunlar olur... RAM iyiymiş ama.
30 günlük deneme windows olduğunu biliyorum.

Nasıl yani hocam? Deneme sürümü var da, sonra ne olacak?

Peki hocam, öyle yapın o zaman, benim şu an için başka bir fikrim yok... Alırsanız, hayırlı olsun İnşALLAH... Bu arada ben hâlâ pm nedeni hatırlayamadım ????.

Konu görüntüleyen kullanıcılar