A ALCATRAZ Yeni Üye 10 Kas 2020 #1 Merhaba Sitem yaklaşık 2 yıldır açık title bölümü doğru ama bundan 2 gün önce böyle bişey oldu ve sorunu anlıyamadım googlede gold hile yazdıgımda bu yazardı hep veya google aramalarında ve 2 gündür bu var ve bunu düzeltmek için ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Merhaba Sitem yaklaşık 2 yıldır açık title bölümü doğru ama bundan 2 gün önce böyle bişey oldu ve sorunu anlıyamadım googlede gold hile yazdıgımda bu yazardı hep veya google aramalarında ve 2 gündür bu var ve bunu düzeltmek için ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun
Konu Sahibi A ALCATRAZ Yeni Üye 10 Kas 2020 Konu Sahibi #2 Celil' Alıntı: <meta name="title" content="Buraya başlık girilecek"> bu kodu <head> altına ekleyip deneyiniz. Sonrasında google search konsoldan ana sayfa linkinizi tekrardan indexlenmesi için gönderin. Genişletmek için tıkla ... bu fotoda ne yapacağımı anlıyamadım Ekli dosyalar goldhile3.PNG 26.1 KB · Görüntüleme: 40 Oyla 0 Downvote
Celil' Alıntı: <meta name="title" content="Buraya başlık girilecek"> bu kodu <head> altına ekleyip deneyiniz. Sonrasında google search konsoldan ana sayfa linkinizi tekrardan indexlenmesi için gönderin. Genişletmek için tıkla ... bu fotoda ne yapacağımı anlıyamadım
CaN Yeni Üye 10 Kas 2020 #3 Celil' Alıntı: <meta name="title" content="Buraya başlık girilecek"> bu kodu <head> altına ekleyip deneyiniz. Sonrasında google search konsoldan ana sayfa linkinizi tekrardan indexlenmesi için gönderin. Genişletmek için tıkla ... Celil hocam zaten gerekli şeyleri söylemiş verdiği kodu en üste <head> kodunun altına ekleyiniz. Hepsi bukadar. Oyla 1 Downvote
Celil' Alıntı: <meta name="title" content="Buraya başlık girilecek"> bu kodu <head> altına ekleyip deneyiniz. Sonrasında google search konsoldan ana sayfa linkinizi tekrardan indexlenmesi için gönderin. Genişletmek için tıkla ... Celil hocam zaten gerekli şeyleri söylemiş verdiği kodu en üste <head> kodunun altına ekleyiniz. Hepsi bukadar.