Keşfet

Selamlar ????

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
Az önce
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
konusu açtım ama yatacakken güzel bir mesaj aldım, 1 yıldır bulunmaktan zevk aldığım, en çok aktif olduğum ve güzel dostluklar edindiğim bu forumda bu gece yönetici oldum.

Burası inanılmaz derecede bağımlılık yaptı, açıkçası bir forumdan bunu beklemiyordum.

Burada yönetici olayım yada olmayayım hep bulunacağım, bulunmazsam bile buranın benim için çok özel bir anlamı var, kimseye anlatmadığım özel bir anlam ve hayatta bana tesadüflerin mucizeler oluşturabileceğini öğreten bir anlam.

Bu topluluk için elimden geleni yapacağım, tüm sevgimi katacağım bu mekâna ve sizler için buradayım.

Herkese bu güzel forumu özel bir ortam hâline getirdiği için teşekkür ediyorum.

Beni bu statüye lâyık gördüğü için @Admin'e ve destekleri için @Celil'e ve şu anda pek aktif olmayan, tanışıklığımız olan daha etiketleyemediğim birçok kişiye çok teşekkür ediyorum.

Alırım bir hayırlı olsununuzu, sabah okurum mesajları ????.

Sağlıcakla kalın.

Öncelikle Hayırlı olsun, beraberliğimiz daim olur inşallah ???? Seninle burayı çok daha iyi yerlere götüreceğiz, birlikte birçok başarıya imza atacağımıza hiç şüphemiz yok.
@somebach :giggle:

Az önce
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
konusu açtım ama yatacakken güzel bir mesaj aldım, 1 yıldır bulunmaktan zevk aldığım, en çok aktif olduğum ve güzel dostluklar edindiğim bu forumda bu gece yönetici oldum.

Burası inanılmaz derecede bağımlılık yaptı, açıkçası bir forumdan bunu beklemiyordum.

Burada yönetici olayım yada olmayayım hep bulunacağım, bulunmazsam bile buranın benim için çok özel bir anlamı var, kimseye anlatmadığım özel bir anlam ve hayatta bana tesadüflerin mucizeler oluşturabileceğini öğreten bir anlam.

Bu topluluk için elimden geleni yapacağım, tüm sevgimi katacağım bu mekâna ve sizler için buradayım.

Herkese bu güzel forumu özel bir ortam hâline getirdiği için teşekkür ediyorum.

Beni bu statüye lâyık gördüğü için @Admin'e ve destekleri için @Celil'e ve şu anda pek aktif olmayan, tanışıklığımız olan daha etiketleyemediğim birçok kişiye çok teşekkür ediyorum.

Alırım bir hayırlı olsununuzu, sabah okurum mesajları ????.

Sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun(y)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri