Keşfet

Sayfa index

Hocam @netquin in dediği gibi ama şöyle anlatayım; ben halı yıkamacı arayacak olsam neden "Şelale Halı Yıkama34" şeklinde aratayım ? Yani muhtemelen selalehaliyikama[nokta]com sizde değil ama "34" koyunca da iş biraz kötü oluyor ve zorlaşıyor. SEO çalışması öneririm.

Hocam @netquin in dediği gibi ama şöyle anlatayım; ben halı yıkamacı arayacak olsam neden "Şelale Halı Yıkama34" şeklinde aratayım ? Yani muhtemelen selalehaliyikama[nokta]com sizde değil ama "34" koyunca da iş biraz kötü oluyor ve zorlaşıyor. SEO çalışması öneririm.
Şelale Halı Yıkama yazınca çıkacağını zannetmiyorum :)

Şelale Halı Yıkama yazınca çıkacağını zannetmiyorum :)
Doğru işte hocam ben de onu diyorum, denedim o şekilde çıkmıyor ve Google My Business ile açılmış muhtemelen bu konuyu açan kişiye ait olmayan bir işletme görünüyor en başta, onun da adresi .net şeklinde, böyle index alsa bile ön sıralara geçebileceğini sanmıyorum sitenin. Bu biraz webmasterforum2.com.tr adresini alıp benim de bir forum kurmama benziyor, muhtemelen o da öne çıkmazdı.

@Murat Karakuş 1973 sitenizin en altına şunu yazın belki arama sonuçlarına çıkar
<p>şelale halı yıkama, halı, yıkama, halı yıkama (ne yazınca çıkmasını istiyorsanız onu yazın) </p>

Google'nin bunu taraması günler geçebilir. Sitenizi search console kayıt edin :)

Gerçi benim bu işler ile pek bilgim yok ama bende yaşadım bu sorunu. Google search console eklemeden önce meta kodlarını kullanarak taglarınızı girin veya yukarıda verdiğin kodu html içine yazın. Sonra search console kayıt edin. Google sitenizi taramaya başlar ve tek kalan şey siteye giriş almanız. Sonra zate çıkar diye düşünüyorum. Ama ünlü halı yıkama yerleri en üstte olduğundan dolayı çıkacağını pek sanmam. Onlar 500 giriş alırken belki sizinki 50 giriş alıyordur. Yani reklam yaparak biraz giriş almalısınız.

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, fakat tam olarak ifade edemedim.sitenin ana sayfasından bahsetmiyorum, hali-yikama diye bir url hazırladım ve bu sayfa search console da kapsamda indexlenmiş görünüyor, ama sıra bulucuda ilk 500 de yok neden acaba size zahmet bu konuda bir bilginiz varmı, link bu
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, fakat tam olarak ifade edemedim.sitenin ana sayfasından bahsetmiyorum, hali-yikama diye bir url hazırladım ve bu sayfa search console da kapsamda indexlenmiş görünüyor, ama sıra bulucuda ilk 500 de yok neden acaba size zahmet bu konuda bir bilginiz varmı, link bu
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
Google'nin taraması biraz uzun sürer. Ne zamam hazırladınız?

Hocam çoğu konudaki sorununuz şu selale..........34.com alan adınızdan kaynaklı, yani sayı olması işi bozuyor. Bu şekilde SEO çalışması da yaptırsanız böyle sorunlar olacaktır diye düşünüyorum, bunun yerine hızlı indexlenen bir Blogger site açın, eğer alınmamışa sayısız şeklinde selalehaliyikama.blogspot.com'u alın, ya bu bloga tema ekleyin yada blogu selalehaliyikama34.com a yönlendirin, tavsiyem budur yine siz bilirsiniz.

Hocam çoğu konudaki sorununuz şu selale..........34.com alan adınızdan kaynaklı, yani sayı olması işi bozuyor. Bu şekilde SEO çalışması da yaptırsanız böyle sorunlar olacaktır diye düşünüyorum, bunun yerine hızlı indexlenen bir Blogger site açın, eğer alınmamışa sayısız şeklinde selalehaliyikama.blogspot.com'u alın, ya bu bloga tema ekleyin yada blogu selalehaliyikama34.com a yönlendirin, tavsiyem budur yine siz bilirsiniz.
Teşekkür Ederim

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri