Site adresi (
)
Site için istenen fiyat : 500 ₺
Sitenin aylık getirisi: Site Çok Yeni Açıldı
Sitenin açılış tarihi: 31-01-2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın blog yaşam
Günlük hit sayısı: 20
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 direct %10 twitter )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 günlük
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Satılıktır
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Hosting dahil komple satılıktır.
Arkadaşlar bir heves uğruna kadın blog olarak açtığım site sitenin içerisinde ;
all ın seo pro eklentisi ( lisanslı eklenti ) + Wp quads pro ( lisanslı eklenti ) + Boombox lisanslı teması ( 59$ lık temadır. ) Adsenseden kesin onay alacaktır adsense onay işleri yapıyordum daha önceden bu konuda tecrübem olduğu için daha önce yediğim bir red olmadı forumda az çok iş yapanlar benimle bilir.Hemen satılma ihtimali olurda adsenseden hemen bir haber gelmezse satın alan arkadaşla bizzat iletişim halinde olacağım onay işlemi hallolsun diye
Satma nedenim sürekli içerik ihtiyacım bulunuyor bu tür projeyi bir heves uğruna aldım herşeyi tam kurulu hosting sınırsız pakettir hosting detayını alacak arkadaşa anlatırım, sosyal medyalara reklama yatırarak yükseltmeyi planlıyordum isim çok iyi gelişime çok açık satılmazsada 2 ay da 3 ay da ilgilenir bir şekilde ilerletirim alan pişman olmaz güzel bir proje çıkar bu siteden.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
Site için istenen fiyat : 500 ₺
Sitenin aylık getirisi: Site Çok Yeni Açıldı
Sitenin açılış tarihi: 31-01-2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın blog yaşam
Günlük hit sayısı: 20
Ziyaretçi kaynağı: ( %90 direct %10 twitter )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 günlük
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Satılıktır
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür Boyu Lisans
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Hosting dahil komple satılıktır.
Arkadaşlar bir heves uğruna kadın blog olarak açtığım site sitenin içerisinde ;
all ın seo pro eklentisi ( lisanslı eklenti ) + Wp quads pro ( lisanslı eklenti ) + Boombox lisanslı teması ( 59$ lık temadır. ) Adsenseden kesin onay alacaktır adsense onay işleri yapıyordum daha önceden bu konuda tecrübem olduğu için daha önce yediğim bir red olmadı forumda az çok iş yapanlar benimle bilir.Hemen satılma ihtimali olurda adsenseden hemen bir haber gelmezse satın alan arkadaşla bizzat iletişim halinde olacağım onay işlemi hallolsun diye
Satma nedenim sürekli içerik ihtiyacım bulunuyor bu tür projeyi bir heves uğruna aldım herşeyi tam kurulu hosting sınırsız pakettir hosting detayını alacak arkadaşa anlatırım, sosyal medyalara reklama yatırarak yükseltmeyi planlıyordum isim çok iyi gelişime çok açık satılmazsada 2 ay da 3 ay da ilgilenir bir şekilde ilerletirim alan pişman olmaz güzel bir proje çıkar bu siteden.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.