Samepage Yeni Üye 27 Ara 2020 #1 PHP dersi verebilecek bilgili bir kişi varsa temasa geçmesini rica ediyorum lütfen. Yer, İzmir Karşıyaka civarıdır.Teşekkür ederim. Ekli dosyalar php-image-min.jpg 49.1 KB · Görüntüleme: 35
PHP dersi verebilecek bilgili bir kişi varsa temasa geçmesini rica ediyorum lütfen. Yer, İzmir Karşıyaka civarıdır.Teşekkür ederim.
Webby Php laravel developer Yazılım Uzmanı 28 Ara 2020 #2 Bire bir eğitim alman zor udmy bir bak derim Ayrıca yeterince bilgi var youtube googlede İlk dersin Html Css Javascript ————— İkinci dersin Php Pdo Oop Laravel Bu adımları takip etmeni tafsiye ederim Ayrıcı asp aspx de tafsiye ederim İyi forumlar Oyla 0 Downvote
Bire bir eğitim alman zor udmy bir bak derim Ayrıca yeterince bilgi var youtube googlede İlk dersin Html Css Javascript ————— İkinci dersin Php Pdo Oop Laravel Bu adımları takip etmeni tafsiye ederim Ayrıcı asp aspx de tafsiye ederim İyi forumlar
Konu Sahibi Samepage Yeni Üye 28 Ara 2020 Konu Sahibi #3 Webby' Alıntı: Bire bir eğitim alman zor udmy bir bak derim Ayrıca yeterince bilgi var youtube googlede İlk dersin Html Css Javascript ————— İkinci dersin Php Pdo Oop Laravel Bu adımları takip etmeni tafsiye ederim Ayrıcı asp aspx de tafsiye ederim İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Neden zor ""bire bir" ders almak acaba? O konuda da bilgi lütfen. Oyla 0 Downvote
Webby' Alıntı: Bire bir eğitim alman zor udmy bir bak derim Ayrıca yeterince bilgi var youtube googlede İlk dersin Html Css Javascript ————— İkinci dersin Php Pdo Oop Laravel Bu adımları takip etmeni tafsiye ederim Ayrıcı asp aspx de tafsiye ederim İyi forumlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Neden zor ""bire bir" ders almak acaba? O konuda da bilgi lütfen.
Konu Sahibi Samepage Yeni Üye 28 Ara 2020 Konu Sahibi #4 Celil' Alıntı: Tavsiyem Udemy veya BTK Akademi üzerinden eğitim almanızdır Genişletmek için tıkla ... Udemy'ye aklım yatmıyor pek açıkçası. Teşekkür ederim. Oyla 0 Downvote
Celil' Alıntı: Tavsiyem Udemy veya BTK Akademi üzerinden eğitim almanızdır Genişletmek için tıkla ... Udemy'ye aklım yatmıyor pek açıkçası. Teşekkür ederim.
Webby Php laravel developer Yazılım Uzmanı 28 Ara 2020 #5 Samepage' Alıntı: Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Neden zor ""bire bir" ders almak acaba? O konuda da bilgi lütfen. Genişletmek için tıkla ... İyi bir bilgiye sahip olan malesef çok yoğun oluyor orta seviyede olanlar ise kendi işleriyle ilgileniyor zor demek istediğim bu Oyla 0 Downvote
Samepage' Alıntı: Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Neden zor ""bire bir" ders almak acaba? O konuda da bilgi lütfen. Genişletmek için tıkla ... İyi bir bilgiye sahip olan malesef çok yoğun oluyor orta seviyede olanlar ise kendi işleriyle ilgileniyor zor demek istediğim bu