Keşfet

Nedir bu R10 ve Wmaraci Ndaki paragözlüğün sebebi ? :)

efeince

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar,

Mutlaka ki, web projelerinde kazanç ortak amaçtır. Ama, başta bu 2 forumda son zamanlarda ( yaklaşık 1-2 aydır.) çok değişimler gözlemliyorum.

Kendimden örnek vermek gerekirse, haliyle bir projemiz var ve hayata geçirdik bin bir zorlukla.

Wmaraci'nda projenin konusuyla ilgili olan bölüm ticaret kategorisinde yer aldığı için, ücretli bir üyelik alınmadan konu açmayı imkansız hale getirmiş :)
Aynı zamanda, yine aynı site - reklam için çok uçuk ücretler talep etmişti. Örneğin, tüm üyelere bir defalık bildirimin ücreti için 5.000 TL denmiş, sonra pazarlık yaparcasına 2.000 TL'ye indirilmiştir.

Gelelim, r1o sitesine. Reklam ve tanıtım için, maalesef bir bütçemiz kalmadı tüm elimizdekini yazılım ve sorunlarla boğuştuğumuz sunucu giderlerine harcadığımız için.

Reklam için attığımız mesajlara dönmediler bile. Proje tanıtımı için, ilgili kategoride mesaj yazan bazı (!) arkadaşları sitemize davet etmek istedik. Muhtemelen şikayet üzerine, anında uzaklaştırma verdiler. Halbuki, gönderilen mesajı incelemiş olsalardı, uzaklaştırmaya hiç gerek olmadığı sadece bir defa uyarı yeteceğini anlarlardı. Ama direkt olarak uzaklaştırma verdiler :)

Arka arkaya 2 tanıtım konumda silindi. Sebebi ise, ardı ardına benzer konular açmak diye söylendi. Halbuki, bir konu yeni site tanıtımı , diğeri ticaret konusu idi. Ve, gelişmeleri ticari konudan devam ettiriyordum güncelleyerek.

Bugün bir kampanya konusu açtım, 10 dakika da silindi. Yine ayrı gerekçeyle! Halbuki, bir proje - site'nin ne kadar çok benzer konuları var forumlarında görmüyorlardı :)

Herneyse.

Para , herşey demek değil. Kesinlikle değil. Buda içimde bir ukte kaldı, sizlerle paylaştım :)

A.selam
Öncelikle Burada Yapılan paylaşımlar hiç bir web site adresini kötülemek adına yapılmadığını hatırlatalım!
Kesinlikle kazanç hepimiz için ortak amaçtır. burada size katılıyorum bu şimdi olan birşey degil uzun zamandır var olan bir durum.
Wmaraci'da bir kullanıcı iseniz kesinlikle ticaret forumunda bir konu oluşturamaz bir ticaret'de bulunamazsınız.
Burada r10 veya wmaraci
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
u olarak paran varsa forumdan faydalabilirsin havası seziyorum.
Tabiki belirli bir ücret olucak fakat farklı anternatiflerde olması gerekir.
Tanınmış ve büyük webmaster forumları olarak kullanıcısına üzücü bir durum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar