Valla kanka ne diyeyim bende zamanında bir çok olay yaşadım. Aslında bu aşk işlerinde temel şey ne biliyor musun birinden hoşlanıyorsan hoşlanmanın ötesine geçmemen lazım. Onunla bir iletişimin olmadan aşka geçersen gerçekten deli olur kafayı yersin. İnsanlar ortaokulda benlede dalga geçerlerdi hep sallamazdı kimse. Ama bu seni üzmesin veya davranışlarını değiştirmesin. Neysen o ol. Lise ortaokulda vs. popi olup böyle ortama girenlerin hani o sürekli görenler kaba olanlar değişik tipliler varya patlıyorlar anında. İleride zaman geçince böyle olamıyorlar aynı sen nasıl ortaokulda pasif kalıyorsan onlarda ileriki zamanlarda böyle pasif kalıyorlar. Sen relax ol kendi bir iki arkadaşınla takıl sevgili işine gelirsek kankam en mantıklısı ilk başta dediğim gibi hoşlantının ötesine geçme.
O kız olur mu olmaz mı onu bile bilmiyorum. Şöyle ki başkalarını görmezden gelme. Cidden bir kız senle konuşmayı deniyorsa sende konuşmayı dene. Başka kızlarla başkalarıyla vakit geçirdikçe aklındakini unutursun. Şimdi düşünsene seni seven bir kız var senin aklında sana hiç yüz vermemiş bir kız var diye bu seni sevenle konuşmuyorsun. Aslında onla konuşsan sende yavaş yavaş sevmeye başlayacaksın, zamanla daha fazla vakit geçirdikçe bir çok anıda biriktireceksin bir çok şey konuşacaksın. İlk baştaki çoktan aklından gitmiş olacak.
Ve eğer gerçekten seni seven bir kız varsa onla birlikte olmanı tavsiye ederim neden mi? Sen birine teklif etsen ve o seni sevmese bile kabul etse denemek istese ilişkide hep aklında şu soru olacak acaba beni seviyor mu acaba bir sorun var mı ufacık soğuk yapsa ulan ben ne yaptım olacak. En mantıklısı seni seven varsa onunla olmak.
Peki ben ne yaptım aşk konusunda anlatayım
Ben şu an biliyorsun 17 yaşındayım şu zamana kadar istesem çok sevgilim olurdu ama yapmadım önüme baktım 9. sınıf sabahında bir kızı gördüm hoşuma gitti aklımda yer edindi sadece. Ne konuşmayı denedim ne başka bir şey yaptım. Sadece görünce onu hoş kız güzel kız dedim geçtim. Ve hayatıma baktım sadece boş boş takıldım ettim o sırada tabi önüme çıkan fırsatları değerlendirmeyi denedim, bir çok yakın kız arkadaşım oldu baya arkadaş gruplarınada girdik ettik
Ama sonuç olarak 11. sınıfta işte şansa yengenle aynı sınıfa düştük 1 ay konuştuktan sonra sevgili olduk. Ve o şu anda benim ilk aşkım ilk sevgilim...
Aşk, sevgi gibi şeyler sevgili olduktan sonra başlar konuşmadığın insana aşk duyamazsın zaten karşılıksız aşk olmaz...