Keşfet

Moderatör Tanıtım

damhaber

Damhaber.com
Merhaba, İsmim ali. 23 yaşındayım. İnşaat teknikeriyim fakat heran değişebilir. Dikey geçiş sınavına hazırlanıyorum. Web master ile çok ilgileniyorum bir nevi hobim diyebilirim. Bir çok forumda aktiflik gösterdim.

Çalıştığım ve çalışmakta olduğum forum ve sitelerden bahsetmek isterim.

Forummmerkez.com (kapandı)
herpuanhesapla.blogspot.com.tr (Kendi blog sitem)
damhaber.com ( kendi haber sitem) 1.600 küsür yayın var.
Webmastertakimi.com ( yöneticiyim devam ediyoruz)
Wmlik.com ( Moderatörlükte görev almaktayım inşallah yükselirim.)

Şimdilik aklıma gelen bunlar daha sonra ekleme düzenlemeler yaparım biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

180 boyunda orta uzun saçlı siyah kaş siyah saç siyah gözlere sahibim, Kara kaş kara göz derler ya o hesap. Sempatik sıcak kanlı ve romantik sevdiğine sadık, sevdiği işleri yapmaktan çok mutlu olan ve sevdiklerine ve sevenlerine sahip çıkan bir webloger diyelim.

Yönetim arkadaşlarıma başarıların devamını dilerim, hepinize selam olsun.

Merhaba Ali Kardeşim Kendini Çok güzel ifade etmişin. Hakkında Hayırlısı neyse o olsun Abicim. Burası diğer kapanan siteler gibi olmayacak! aksine büyümek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için daha çok çalışacağız. ve forumu geliştirmek adına cani gönülden severek paylaşımlar yapıp wmlik.com ailemizi genişleteceğiz inş zamanla.
Sizlerden İstediğim Forum kapanıcak gibi bir düşünceye asla kapılmayın lütfen.

Merhaba Ali Kardeşim Kendini Çok güzel ifade etmişin. Hakkında Hayırlısı neyse o olsun Abicim. Burası diğer kapanan siteler gibi olmayacak! aksine büyümek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için daha çok çalışacağız. ve forumu geliştirmek adına cani gönülden severek paylaşımlar yapıp wmlik.com ailemizi genişleteceğiz inş zamanla.
Sizlerden İstediğim Forum kapanıcak gibi bir düşünceye asla kapılmayın lütfen.
Degerli yorumun icin tesekkur ederim :) insallah guxel yerlere geliriiz

Konu görüntüleyen kullanıcılar