Keşfet

Minecraft'ta sizde artık daha iyi bir PvP yapabilirsiniz!

omerguldur37

Yeni Üye
PvP, Oyuncu, oyuncuya karşı ya da düello olarak adlandırılabilir.

Minecraft'ta birileri sizi öldürdükten sonra kanser kitlenin arkanızdan 'Kolaysın' veya 'Ezik' gibi sözler kullandığı oldu mu? Birileri sizi öldürdükten sonra ona "hileyi kapat" veya "küfür" gibi sözler kullandığınız oldu mu? Eğer oyunu PvP odaklı oynuyorsanız, bu tarz hareketlerle karşılaşmanız muhtemeldir. Bunların yaşanmaması için PvP'de çok iyi olmanız mümkündür ve iyi olabilirsiniz. Minecraft PvP'de savaşlarda kazanma sırası artık sizde.

Adım 1
Strafe Yapmak - Nedir ve Nasıl Yaparım?

PvP için öğrenmeniz gereken baş ögelerden birisi de Strafe'dir. Strafe'i öğrenmeden PvP'de gelişmeniz gerçekten zor olacaktır, o yüzden bu adımı dikkatli uygulamalısınız. Öncelikle, Strafing Nedir? - Temelde bir kenardan kaçma hareketidir ve rakibinizin size vuramaması için bunu yapmak için kullanılır. Kısaca 'Rekt' atarak sizin ona daha fazla vuruş yapmanızı sağlar. PvP esnasında düz adama koşmanız yeterli olmaz, ileri gitmek için sadece "W" ye tıklamak yerine. "W" ve "A" ya da "W" ve "D" tuşlarından ikisine de tıklayın ve koşmaya devam edin, aralarında belirli bir açıyla ilerleyin. Saldırganın arkasındayken, arkanı dön ve onlara vur, sana vuramayacak ve ölmeyecekler. Nasıl PvP yaptığınızı ve geri döndüğünüzü bilirlerse, etraflarında tekrar tekrar çatışın, böylece neredeyse size dokunamasınlar. Strafing, PvP'nin altyapısı sayılabilir. Youtube Strafe'i aratarak yabancı kaynaklardan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Adım 2
Peki, Strafe'i Anladım. Nasıl Bu Kadar Hasar Alabilirim?

PvP yaparken kritik vuruşlarınızı artırmanın birden çok yolu vardır. Kritik vuruşları ve yapılan hasarı artırmak için senden daha hızlı tıklayabilir (işin bir oyuncu faresi ile daha kolaylaşabilir) ve kritik vuruşları, yapılan hasarı artırmak için vururken tıklamalarınızı saniyede en az 3 tıklama yapın. Daha kritik vuruşlar elde etmenin bir başka yolu da rakibinize vururken zıplamaktır. Bu en iyi fikir değil çünkü sizi geri savuruyor ama en iyi ihtimal işe yarıyor.

Artık PvP'nin Nasıl Yapılacağını Biliyorum. Hangi Sunucuları Tercih Etmeliyim?

PvP atmak sunucudan sunucuya ping ve diğer etkenler yüzünden(Eklentiler ile değiştirilen hit sistemleri vb.) farklılık gösterebilir.

Bu konuda size CraftRise ve SonOyuncu'yu önerebilirim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri