Nothinq Yeni Üye 14 Kas 2020 #1 100 kelimesi; 1.5 TL yazabilecek özgün içerikleri bulunan kalemi sağlam 1 değil 1 den fazla makale yazarı aranıyor.
100 kelimesi; 1.5 TL yazabilecek özgün içerikleri bulunan kalemi sağlam 1 değil 1 den fazla makale yazarı aranıyor.
storyman Yeni Üye 15 Kas 2020 #2 Üzgünüm ama 100 kelimeye o paraya kalemi düzgün yazar bulamazsın Kızma, gerçekleri söylüyorum... *Piyasa ortalaması 3,5-4 TL minimum...
Üzgünüm ama 100 kelimeye o paraya kalemi düzgün yazar bulamazsın Kızma, gerçekleri söylüyorum... *Piyasa ortalaması 3,5-4 TL minimum...
Konu Sahibi Nothinq Yeni Üye 15 Kas 2020 Konu Sahibi #3 storyman' Alıntı: Üzgünüm ama 100 kelimeye o paraya kalemi düzgün yazar bulamazsın Kızma, gerçekleri söylüyorum... *Piyasa ortalaması 3,5-4 TL minimum... Genişletmek için tıkla ... sadece copy-paste yapmaması yeterli öyle yapmayan düzgün yazardır zaten
storyman' Alıntı: Üzgünüm ama 100 kelimeye o paraya kalemi düzgün yazar bulamazsın Kızma, gerçekleri söylüyorum... *Piyasa ortalaması 3,5-4 TL minimum... Genişletmek için tıkla ... sadece copy-paste yapmaması yeterli öyle yapmayan düzgün yazardır zaten
Lümpen Yazar Yeni Üye 27 Ara 2020 #4 1.75 yada 2.00 liradan yazarım. Referans ise referans, sıfırdan deneme yazısı dilersen. 10 yıla yakın bir süredir makale sektörünün içindeyim. Kartvizitin sonu...
1.75 yada 2.00 liradan yazarım. Referans ise referans, sıfırdan deneme yazısı dilersen. 10 yıla yakın bir süredir makale sektörünün içindeyim. Kartvizitin sonu...