Keşfet

Karşılıklı Yorum Wordpress

kalpsiz02

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Bu konuyu gördüm bende katılmak ve böyle bir dayanışma karşılıklı yorum yaoılmasını gerek duyduğum için konu açtım.
Gerçekten konulara makalelere yorum yapmak google açısından mükkemmel bir seo takdiğidir.
Bunun faydasını çok gördüm.
Şimdi benim vereceğim 2 linkten yorum yapınız. bende ister google maps üzerinden sitenize yorum yapayım istersenizde benim site gibi wordpres temalı konularınıza konu ile alakalı yorum yapayım.
Yorum Linki 1-
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Yorum Linki-

Sizlerde konu altına gereken konu linkini vererebilirsiniz. Ve yorum yapanlar. yorum yapıldı diye mesaj bırakırsa sevinirim

Aşk sözleri sayfasına yorum yaptım sende verdiğim sitenin önceki sayfalarından herhangi bir konuya yorum yaparsan sevinirim. Siteyi Pm ile gönderdim.

ben teşekkür ederim. Karşılık yorum dayanışması yapacak tüm WMF daki arkadaşları bekleriz konu aktifdir . ışıkla kalın

Yazdım 2 konuya da. Şimdi ben de p.m gönderiyorum. Yav aşk sözleri konusuna girince bi içim gitmedi değil şimdi. Moralim bozuldu 2 dakikada.

Merhaba Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Bu konuyu gördüm bende katılmak ve böyle bir dayanışma karşılıklı yorum yaoılmasını gerek duyduğum için konu açtım.
Gerçekten konulara makalelere yorum yapmak google açısından mükkemmel bir seo takdiğidir.
Bunun faydasını çok gördüm.
Şimdi benim vereceğim 2 linkten yorum yapınız. bende ister google maps üzerinden sitenize yorum yapayım istersenizde benim site gibi wordpres temalı konularınıza konu ile alakalı yorum yapayım.
Yorum Linki 1-

Yorum Linki-

Sizlerde konu altına gereken konu linkini vererebilirsiniz. Ve yorum yapanlar. yorum yapıldı diye mesaj bırakırsa sevinirim
Selamlar. Ben de bir site kurdum wordpreste,ama daha acemisiyiz bu dünyanın. Tanıtıma ihtiyaç var. Neler önerirsiniz ?
evarkadasimolurmusun.com

Ekli dosyalar

• bandicam 2018-10-12 14-30-46-647.jpg
    bandicam 2018-10-12 14-30-46-647.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 119

Konu görüntüleyen kullanıcılar