Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum Varİllegal içeriğe izin veren bildiğiniz web hosting siteleri
Merhabalar, sitemi açtığımda sosyal medya hileleri, oyun hileleri, premium hesaplar gibi içerikler paylaşacağım. Ancak buna izin veren hosting firması bilmiyorum. Sizin bildiğiniz kaliteli bu tür içeriklere izin veren güzel hosting firması var mı?
Ben yabancı firmalara baktığımda fiyatlar aşırı pahalı olduğunu gördüm. Türkiye'nin en iyi hosting şirketinin güzel hosting olduğunu duydum. Onlara da sorduğumda biz hack içeren içeriği kabul edemeyiz demişlerdi. Var mı hiç bildiğiniz efendim?
Ben yabancı firmalara baktığımda fiyatlar aşırı pahalı olduğunu gördüm. Türkiye'nin en iyi hosting şirketinin güzel hosting olduğunu duydum. Onlara da sorduğumda biz hack içeren içeriği kabul edemeyiz demişlerdi. Var mı hiç bildiğiniz efendim?
kardeşim yurt dışı hosting firmalarına bakabilirsin pahallıdır fakat patlamaz sektörde tanıdıklarım var kulanım sağlamaktalar ve bir sorun yaşamıyorlar