Keşfet

İlk 2 ay %50 İndirimli %600 Cpu Limitli Ssd Hosting & Reseller Paketleri - Üstelik Ssl Ücretsiz!

vHost

Yeni Üye
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

3 ve istenilen ara.png

çözüm ortakları.png

ödeme.png

Son düzenleme:
Yeliz hanım bu fiyatlar piyasanın altında cpanel fiyat politikasını incelemenizi rica ederiz. Daha altına yasal olmayan yollardan hizmet sağlanıyor. Bizde kampanya yaptık ilk 2 ay %50 indirimli sağlıyoruz. Yinede yıllık alacak müşterilerimize indirim sağlıyoruz. Pahalı bulduğunuz fiyatı iletirseniz gerekli açıklamayı yapabiliriz. İyi günler diliyorum.

sözüm size değildiki sadece fiyatlarayda oda sizden kaynaklı olmadığı belli hizmet kiralar çalışanlar vs. derken fiyatlarda haliyle yüseliyor sizden kaynaklı olmadığını biliyorum alınmayın lütfen .

Alınma değil efendim, piyasa bir anda değiştiği için bizde fiyatların neden arttığını ve ucuz olmasına rağmen pahalı geldiğini açıklamak istedim. Sektörü çok önemsizleştiren firmalar mevcut.

halısnız o konuda size katılıyorum yüksek fiyata kalitesiz hizmet veren bir çok öenmli firma mevcut az çok bend ebildiğim için size asla sözüm yoktur..

Anlayışınız için teşekkür ederiz :) hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz indirim uygulayabiliriz.

1ayım daha var bitince sizden reseller paket alıp faydalanmak isterim tabikide kolay gelsin iyi satışlar dilerim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri