X xRainbowS Yeni Üye 17 Ağu 2020 #1 Selam arkadaşlar, hızlı j4j yapabileciğim sunucu ları bana bu konunun altına yazabilirmisiniz?
Konu Sahibi X xRainbowS Yeni Üye 17 Ağu 2020 Konu Sahibi #2 Celil' Alıntı: discord.gg/j4j vardı hala aktif mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... aktif ama kimse gelmiyor
Celil' Alıntı: discord.gg/j4j vardı hala aktif mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... aktif ama kimse gelmiyor
Konu Sahibi X xRainbowS Yeni Üye 17 Ağu 2020 Konu Sahibi #3 Celil' Alıntı: discord maksimum 100 sunucuya girme limiti getirdi ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir yazıyorum kimse dm gelmiyor
Celil' Alıntı: discord maksimum 100 sunucuya girme limiti getirdi ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... olabilir yazıyorum kimse dm gelmiyor
Mhemetbrk Yeni Üye 21 Ağu 2020 #5 xRainbowS' Alıntı: olabilir yazıyorum kimse dm gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Onun Sebebi Bazıları Bot Oto Cevap Verir
xRainbowS' Alıntı: olabilir yazıyorum kimse dm gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Onun Sebebi Bazıları Bot Oto Cevap Verir
Konu Sahibi X xRainbowS Yeni Üye 25 Ağu 2020 Konu Sahibi #6 Mhemetbrk' Alıntı: Onun Sebebi Bazıları Bot Oto Cevap Verir Genişletmek için tıkla ... olabilir