Keşfet

Hangi sosyal medya platformlarını kullanıyorsunuz ?

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
Selam WF ????, akşama bir soru; hangi sosyal medya platfornlarını kullanıyorsunuz ? (Üyeliğiniz olmasında bahsetmiyorum, o platformda aktif kullanıcı olmanızdan)

Şu anda aktif olarak kullandığım, fazla zaman harcadığım bir platform yok, aslında bakarsak burası da bir sosyal paylaşım platformu, eğer sayılıyorsa: evet, burası bağımlılık yaptı biraz.

Instagram, Tiktok, Linkedin, Twitter, Snapchat, Discord, ve Facebook.
Linkedin, twitter, facebook ve yeri geldiğinde instagram tamamen bilgilenme amaçlı sektör takibi yapıyorum. Bulunduğum sektörlerdeki meslektaşlarımı takip ediyorum.
Instagram, tiktok ise tamamen eğlence boş vakit doldurma amaçlı kullanıyorum.
Snapchat en boş gördüğüm uygulama olmasına rağmen kullanırım maksat manitaya millete foto atalım eğlenelim makara gırgır olsun diye.
Discord oyuncu toplulukların alayı orada arkadaşlarla sohbet ve oyun için kullanıyorum.
ooo celil abinin tiktoku varmış hemen takip etmeliyim

Tiktok'da twerk dans videosu paylaşıcağım sizin için xD Şaka maka eski tiktok muhabbetleri bitti kaliteli içerikler var en azından sağlam mizahı olan içerikleri görebiliyorum tiktokda. :)
Aman aman kaliteli içeriklere bak sonra small waist pretty face falan yapma da ????????.

Konu görüntüleyen kullanıcılar