Keşfet

gorevmax dolandırıcılığı site ödeme yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer forumlardan konusu kaldırıldı inşallah burdanda kaldırılır bunları arıyorum forum forum nereye konu açdılarsa

Arkadaşlar site sahibi benin başka arkadaş 20 tlyi geçmediniz yazmıştı ama yanlışlıkla yazmıştı asıl mesela arkdaş yaklaşık 8 hesaptan sahte referans kasmıştı ve kanıtlara bakan arkadaşlar onaylamıştı kontrol etikten sonra hepsi aynı ip sahte mail ve sahte tlf numarası ile yapmıştı yani arkadaşın burda kendini haklı göstermesi çok saçma ayrıca yaklaşık 20 kişinin ödemesini yaptık hepsini kanıtlayabiliriz

Siz de bu arkadaşın suçlu olduğunu iddia ediyorsunuz, @Admin'e gerekli kanıtları göndermenizi rica ediyorum, kullanıcı size ne yaptı ve ödemeyi yaptınız mı, yapmadıysanız neden ?

Kesinlikle sahtekarsınız sahte fotoğraf düzenleyip acaba nasıl bir ss atacaksınız o referans getirdiklerim hepsi başka ıp 5 arkadaşımı 5 ayrı şehirden getirttim ilk başta onaylayıp sonra çekim yaptıgımda 20 tl şartı koyuyorsunuz :) veyahut sahte ıp dediğiniz olay gerçek önce 10 tl yapmışken sonra neden çekim için 20 tl bulundurunuz diyorsunuz siteniz scam zaten sayfanızın beğenisi görevlerin sahteliğinden belliydi herşey ben gereken kanıtları koydum ortaya :)

Kesinlikle sahtekarsınız sahte fotoğraf düzenleyip acaba nasıl bir ss atacaksınız o referans getirdiklerim hepsi başka ıp 5 arkadaşımı 5 ayrı şehirden getirttim ilk başta onaylayıp sonra çekim yaptıgımda 20 tl şartı koyuyorsunuz :) veyahut sahte ıp dediğiniz olay gerçek önce 10 tl yapmışken sonra neden çekim için 20 tl bulundurunuz diyorsunuz siteniz scam zaten sayfanızın beğenisi görevlerin sahteliğinden belliydi herşey ben gereken kanıtları koydum ortaya :)
merak etme isteyene veritabanı bilgilerini bile gönderebilirim

merak etme isteyene veritabanı bilgilerini bile gönderebilirim
Veritabanı bilgilerini değiştirmek site ıplarını değiştirmek cokmu zor değiştirip ss atıyorsun güzel kardeşim ıpları aynı yapmışsın suan çok gülünç durumdasınız :) o 5 referansda başka şehirlerden almanyadan bile referans getirdim ben size sen hala forumu kandırmaya devam et :) bir çok kişiye ödeme yaptık diyorsunuz konularınızın altında bir teşekkür mesajı yok ne telegramınızda ne instagramınızda kesinlikle scamsınız 10 tl için bu kadar uğraşmazdım ama sahtekarlıgınızı her konunuzun altına yazacağım

Ödeme şuan geçti yanlışlık oldugunu söyledi bunu çok geç söylesede halloldu olay kilitleyebilirsiniz

Teşekkürler, iki günlük dünyada kimsenin hakkını 5 kuruşta olsa yemeyelim, doğruca ve dürüstçe yaşayalım, birbirimizi kırmayalım lütfen, hayat kısa ve buna değmez. İyi forumlar ve iyi çalışmalar diliyorum ikinize de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar