Keşfet

Sorum Var Google ADS reklamı onaylanmıyor.

Hakkibasak

Yeni Üye
Wordpress tema satın aldım siteyi daha sonra iyice doldurdum Google reklamı vermeye çalıştım fakat reklam onaylanmıyor sistem atlatma ve zararlı yazılım hatası veriyor bu sorun nasıl çözülür

Genelde Blog siteleri dışında Adsense websitelerini onaylamaz, websitenizde içerik paylaşmadığnız için onaylanmadığını düşünüyorum.

Merhaba, siteniz tatil, gezi & rezervasyon sitelerine benziyor, içi de boş olduğundan dolayı scam gibi görünüyor, yazım kurallarına da dikkat edilmemiş, muhtemelen bu nedenle reklamınızı kabul etmiyor. Reklam birimi oluştururken yazım kurallarına ve açıklayıcılığa ne kadar dikkat ettiğiniz de önemli.

Reddetmesinin nedeni yazması lazım hocam. Neredeyse tüm reklam sunucularında reddedilen reklam biriminin ret sebebi belirtilir, AdWords'te de öyle sanıyorum. Bunda farklı yaptığınız bir şey var mı ? Tekrar düşünseniz bir.

Sistem atlatma ve zararlı yazılım olmak üzere 2 tane sebep belirtiyorlar. Detayı belirtmiyorlar
Domaininiz sıfır mı ? Eğer değilse daha önce eşikli hesaplarda kullanılmış olabilir ve bu geçmişi yüzünden atlatma olarak izin verilmiyordur. Cloaker kullanmayı deneyebilirsiniz.

ÇAlışan hesaptan reklamı yönlendirdim. Yine olmadı. Reklamı inceletmeye gönderiyorum. İtiraz ediyorum. Hep aynı hata. Sistem atlatma ve zararlı yazılım hatası

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri