Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim benim gecen sene 6 bin tl ye topladığım kasa suan 2 bin nasıl oluyor acaba ekran kartı sadece 4500 tl senin dövizden haberin yok anlaşılan 2000 e ikinci el pc bulsana sen bana bu özellikler de
Geçen sene bu sistemi nasıl 6000 TL'ye topladığınızı merak ediyorum.
Elinizdeki sistemden daha iyi bir sistem var elimde şu an, 3300 TL'ye topladım geçen yıl nisan ayında.
Ben bu sistemle vr oyunları dahil bütün oyunları en yüksek grafiklerde oynuyorum suan bu sistemi gidip toplamaya kalksan senin verdiğin fiyatlar cok komik 2000 tl ye ofis bilgisayarları satılıyor ikinci el fiyatları senin dediğin rakamlar kadar bile değil 4000 tl den assagı bu sistem den bulamazsın (ikinci el)
4800 TL'ye sıfır bir şekilde bu sistemden daha iyisi diziliyor hocam. Sisteminizi maksimum 3000'e satarsınız parçalar yeni değil eski çünkü. İşlemci bile 2017'de fabrikada yapımı durdurulmuş.
Benim sistemim bundan kat kat daha iyi senin yanlışın var ekran kartı bile vr desteklemiyor ki gta 5 bile normal grafiklerde oynanır ben en yüksek grafiklerde gta 5 i en ufak kasma dahi olmadan oynayabiliyorum
1.si 960 değil 970 2. Evet senin önerdiğin ekran kartı daha yeni olabilir bu güç ve performans olarak 970 den iyi olamaz 3.süde kime sorsan 970 strix ister dediğim gibi daha güçlü ve daha iyi performans verir oyunlarda