Türker
Yeni Üye
Merhaba WebmasterForum üyeleri! Discord Nitro abonelerine özel 3 aylık Youtube Premium nasıl alacağınız hakkında bilgi vercem.
Ekli dosyayı görüntüle 5425
Yukarıdaki resimdeki Ayarlar butonuna basıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5426
"Hediye Envanteri" butonuna basıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5427
Biraz yüklenecek. Uzun sürebilir. (Biraz fazla bekletti o yüzden resim ekleyemedim)
Youtube Premium yazan yere gelip yandaki Al yazan butona basıyoruz. Sonra mail geliyor. (Açılan ekrandada kodu gösteriyor zaten)
Ekli dosyayı görüntüle 5428
Kodumuz burda geliyor. Sonra sayfasına gidiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5429
İleri diyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5430
Youtube Premium Üyesi Olun yerine sizde Ücretsiz Denemeye Başlayın yazabilir. Youtube Premium aldıysanız abone olun falan der.
Ekli dosyayı görüntüle 5431
Bende 16₺ yazıyor. Sizde 0₺ yazacaktır ve Satın Al dedikten sonra artık Youtube Premium'unuz olacaktır!
VİDEOLU ANLATIM: (Kanal bana ait değildir)
Ekli dosyayı görüntüle 5425
Yukarıdaki resimdeki Ayarlar butonuna basıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5426
"Hediye Envanteri" butonuna basıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5427
Biraz yüklenecek. Uzun sürebilir. (Biraz fazla bekletti o yüzden resim ekleyemedim)
Youtube Premium yazan yere gelip yandaki Al yazan butona basıyoruz. Sonra mail geliyor. (Açılan ekrandada kodu gösteriyor zaten)
Ekli dosyayı görüntüle 5428
Kodumuz burda geliyor. Sonra sayfasına gidiyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5429
İleri diyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 5430
Youtube Premium Üyesi Olun yerine sizde Ücretsiz Denemeye Başlayın yazabilir. Youtube Premium aldıysanız abone olun falan der.
Ekli dosyayı görüntüle 5431
Bende 16₺ yazıyor. Sizde 0₺ yazacaktır ve Satın Al dedikten sonra artık Youtube Premium'unuz olacaktır!
VİDEOLU ANLATIM: (Kanal bana ait değildir)