P Purple Lady Yeni Üye 26 Ocak 2021 #1 Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş?
Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş?
rizelireis53 Yeni Üye 26 Ocak 2021 #2 Purple Lady' Alıntı: Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... bu güzel olmuş ama altındaki müzik beni rahatsız etti.Bu işe biraz daha emek verirsen başarılı olursun. Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Ocak 2021
Purple Lady' Alıntı: Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... bu güzel olmuş ama altındaki müzik beni rahatsız etti.Bu işe biraz daha emek verirsen başarılı olursun.
Webby Php laravel developer Yazılım Uzmanı 26 Ocak 2021 #3 Purple Lady' Alıntı: Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... Gayet başarılı güzel olmuş
Purple Lady' Alıntı: Viral tanıtım videoları yapmayı planlıyorum. O yüzden deneme çalışmalarına başladım. Sizce bu video nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... Gayet başarılı güzel olmuş
Admin Yönetici Yönetici 28 Ocak 2021 #5 Elinize sağlık hocam güzel olmuş daha iyileri de olucaktır denemeler yaptıkça başarılar ????
Konu Sahibi P Purple Lady Yeni Üye 28 Ocak 2021 Konu Sahibi #6 Hepinize teşekkür ederim. Son düzenleme: 29 Ocak 2021