Merhaba, sizin bir önceki konunuzda "görüş, öneri verebilirsiniz" demenize dayanarak bunları yazıyorum ve belki konu takibinden çıkmışsınızdır diye görebilmeniz adına buraya yazıyorum. Öncelikle fikir gayet güzel, günümüzde kripto paralar gitgide popüler hâle geliyor, her gün bir yenisi ekleniyor, hergün bir bir şirketin h
sseleri gündem oluyor. Bunun üzerine bir forum oluşturmak oldukça iyi bir fikir ki siz burada eski konularınızdan birinde sorunca size forumu öneren bendim diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun yeni siteniz ama eksikler olduğu bariz. Yani birçok gelişmiş foruma bakarsanız, burası da dahil olmak üzere birçoğu XenForo kullanıyor. MyBB artık UX ve UI alanında pek yol katetmiyor. Bu yönde siz bir MyBB kurup, bir tema eklemişsiniz. Tema MyBB modern teması. Mobil olarak site pek iyi bir deneyim sunmuyor, birçok sayfa mobilde devredışı. Bilgisayardan girince yine doyurucu değil. Buna tema haricinde içerik eksikliği de sebep oluyor. Forumunuzda içerik yok, başta tabii ki içerik olmaz ama bir süre, insanların kayıt olmalarını sağlayabilmek için bir süre sizin içerik oluşturmanız gerek ki siteye girenler bomboş bir siteyle karşılaşmasınlar. Yani burası bomboş bir forum olsa, siz de girip her gün forumunuzla ilgili yeni bir mesaj oluşturmazdınız. Başkalarına da forumunuza katılmaları için geçerli sebepler sunmanız faydanıza olacaktır. Bunları bilgi amaçlı ekledim hocam, kesinlikle akıl vermek vb. yada olumsuz algılamayın, öyle bir niyetim kimseye karşı, asla olmadı. Birazdan izninizle kayıt olacağım sitenize
@somebach kullanıcı adı ile, destekçiniziz.
. Hesabınızın da tarafımızca takip edilmesini sağladım.
Başarılar dilerim.
edit: @ encrypt şeklinde bir kullanıcı oluşturdum