Keşfet

Sorum Var Blogger

Bloggerım var ve düzenlemeler yapılması gerekiyor. 7 tane yazı yayınladım ve 1000 kişiyi geçti okuma. Ama ben bloğuma reklam verme ayarlarını yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz.
Yardım etmeye çalışırım, sorun nedir tam olarak, reklam kodunuz mu çalışmıyor yada nereye yerleştireceğinizi mi bilmiyorsunuz ?

Adsense kodunu nere yapıştırıcam
Blogger panelinizi açın,
Düzen yazan yere tıklayın,
Açılan alanda Sidebar yazan yerin hemen altına Gadget Ekle'ye tıklayın,
Açılan pop-up'tan HTML/Java Script'i seçin ve kutucuğa AdSense reklam kodunuzu yapıştırıp kaydedin.

Blogger panelinizi açın,
Düzen yazan yere tıklayın,
Açılan alanda Sidebar yazan yerin hemen altına Gadget Ekle'ye tıklayın,
Açılan pop-up'tan HTML/Java Script'i seçin ve kutucuğa AdSense reklam kodunuzu yapıştırıp kaydedin.
Evet yaptım. Kazançlar kısmına tekrar geldim. Bitti kutucuğuna tıkladım. Sonra karşıma 'sitenize ulaşılamıyor' ve altında bir sürü yazı yazıyor. Galiba giderilmwsi gereken sorun sadece bu değil

Evet yaptım. Kazançlar kısmına tekrar geldim. Bitti kutucuğuna tıkladım. Sonra karşıma 'sitenize ulaşılamıyor' ve altında bir sürü yazı yazıyor. Galiba giderilmwsi gereken sorun sadece bu değil
AdSense hesabınız onaylandı mı ? Siteniz kabul edildi mi ?
Kazançlar kısmıyla bir ilginiz yok. Reklam görünüyorsa tamamdır. Sitenizi açtığınızda yan tarafta bir boşluk var mı yada reklam alanı ?

Bu ekran geliyor. Sitemin onaylandığı hakkında pek bilgim yok ve diğer şeyler hakkında da. Bu yüzden çoğu şeyi halledemiyorum

Anladım ancak buradaki konumuz AdSense olmamalı çünkü alan adınızı olması gerektiği gibi ayarlamamışsınız. Yönlendirme yapmışsınız.

Alan adını nereden aldıysanız oranın paneline gidin ve NS güncelleme alanına tıklayın ve Blogger'da Ayarlar alanındaki özel url ayarlama kısmında verilen ile güncelleyin. Siz doğrudan yönlendirme yapmışsınız.

Anladım ancak buradaki konumuz AdSense olmamalı çünkü alan adınızı olması gerektiği gibi ayarlamamışsınız. Yönlendirme yapmışsınız.

Alan adını nereden aldıysanız oranın paneline gidin ve NS güncelleme alanına tıklayın ve Blogger'da Ayarlar alanındaki özel url ayarlama kısmında verilen ile güncelleyin. Siz doğrudan yönlendirme yapmışsınız.
Alan adını başka biri ayarlamıştı diyebilirim. Ben hesapımı size versem ayarlayabilir misiniz

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri