Keşfet

Bir wm sitesi açmayı düşünüyorum

Elimde 5 karakterli çok iyi bir alan adı var. IP Forum satın alıp bir wm sitesi açmayı düşünüyorum. Tek kişi olmaz, ortak arıyorum.

Hevesinizi kirmak istemem webmaster sitesi açmak geliştirmek gelçekten çok emek ve sabir isteyen bir iştir Sosyal medya sitelerin çikmasiyla forumlar popülerligini yitirdi malasef. Ortak veya bir ekibiniz yok ise bulaşmayın derim tabiki karar sizin Yinede! Açmaya karar verirseniz Şimdiden hayırlı olsun.. iyi forumlar

Yorum için tşk. Tek yapamam zaten. Ayrıca şu an 2 tane wp blogum var. Bu ipfoum son sürüm satın alma işini anlayamadım sitesinde. Satın aldıktan sonra rar olarak mı indirmemizi sağlıyor bilmiyorum. çok gelişmek gibi bir niyetimde yok. Az ve öz olsun, hoş sıcak bir ortam düşünüyorum. Diğer kendini kusursuz zanneden o 2 webmastr destek sitesi gibi insan müsveddesi bir ekip olmaktan Allah korusun. Amin. Şu an 1 ortak buldum. Başka ortaklar da olabilir. 3, max 4 ortak olmalı.

Yorum için tşk. Tek yapamam zaten. Ayrıca şu an 2 tane wp blogum var. Bu ipfoum son sürüm satın alma işini anlayamadım sitesinde. Satın aldıktan sonra rar olarak mı indirmemizi sağlıyor bilmiyorum. çok gelişmek gibi bir niyetimde yok. Az ve öz olsun, hoş sıcak bir ortam düşünüyorum. Diğer kendini kusursuz zanneden o 2 webmastr destek sitesi gibi insan müsveddesi bir ekip olmaktan Allah korusun. Amin. Şu an 1 ortak buldum. Başka ortaklar da olabilir. 3, max 4 ortak olmalı.
Başlangıç olarak ücretsiz forum sürümlerini kullanmanızı öneririm örnek (MYBB) başlangıç için en ideal forumdur. daha sonra büyüdükçe diğer farklı ücretli sürümlere geçebilirsin yinede karar senin başarılar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri