S semihmalkoc53 Yeni Üye 19 Tem 2020 #1 teknolly.com sitem Bayadır Onaylanmıştır politika ihlalinden sitemde ne hatası var ? Hangi yazı bir sitemi inceleyip yazarmisiniz
teknolly.com sitem Bayadır Onaylanmıştır politika ihlalinden sitemde ne hatası var ? Hangi yazı bir sitemi inceleyip yazarmisiniz
Konu Sahibi S semihmalkoc53 Yeni Üye 20 Tem 2020 Konu Sahibi #2 Celil' Alıntı: Şuan yaşadığınız sıkıntıyı detaylı anlatır mısınız, siteniz onay aldıktan sonra mı politakaya denk geldi? Genişletmek için tıkla ... Önceden onay almıştım sonra içerik ekledim falan hit vs. İyi ne olduğunu anlamadim
Celil' Alıntı: Şuan yaşadığınız sıkıntıyı detaylı anlatır mısınız, siteniz onay aldıktan sonra mı politakaya denk geldi? Genişletmek için tıkla ... Önceden onay almıştım sonra içerik ekledim falan hit vs. İyi ne olduğunu anlamadim
V velihanduman Yeni Üye 20 Tem 2020 #3 semihmalkoc53' Alıntı: teknolly.com sitem Bayadır Onaylanmıştır politika ihlalinden sitemde ne hatası var ? Hangi yazı bir sitemi inceleyip yazarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Adsenseden aldığını uyarının bir resmini paylaşır mısınız ?
semihmalkoc53' Alıntı: teknolly.com sitem Bayadır Onaylanmıştır politika ihlalinden sitemde ne hatası var ? Hangi yazı bir sitemi inceleyip yazarmisiniz Genişletmek için tıkla ... Adsenseden aldığını uyarının bir resmini paylaşır mısınız ?