1 adet VDS alındı hızlı ve güvenilir firma başarılar...
Luwexigo;1076152508' Alıntı:Kendilerinden yakın geçmişte bir basic paket wordpress hosting kullanma fırsatım oldu ve en düşük paket olmasına rağmen gayet hızlı ve stabil çalıştığını söyleyebilirim.
bcaylaak;1075487701' Alıntı:Kısa bir süreliğine paketlerden birini satın aldım. Siteler gerçekten hızlı, GTMetrix de siteye yaptığım düzenlemeler ile A - 100 / A - 98 puan aralığında sonuçlar çıktı. Daha önce kullandığım bir hosting de Demo Import ederken Timeout sorunuyla karşılaşıyordum aynı temayı yine aynı şekilde kurulum yaptım bir sıkıntı yaşatmadı. Destek veren arkadaş sağolsun gerçekten baya ilgili davranıyor. Mail üzerinden de iletişime geçti. İlerleyen dönemlerde hem kendim hem de iş yaptığım müşterilerime tavsiye etmeyi düşünüyorum. Verilen hizmet için teşekkürler.
Anachronos;1076152553' Alıntı:Ben de TeknoFirst ile çalışıyorum. Hostingin hızı oldukça muazzam. Başınız sıkıştığı anda destek veriyorlar bizzat ilgileniyorlar. Efendi kibar işine sadık insanlar. Başarılarınızın devamını dilerim.
eminilhan;1075804222' Alıntı:Kendilerinden 1 senelik reseller aldık. Sağolsunlar her vakit yardımcı oldular. Herkese öneririm.
Dr.SEO;1076157713' Alıntı:Hayırlı olsun canım kardeşim, işini doğru düzgün yapan ve müşterisini düşünüp özen göstererek gece gündüz demeden tüm ekibi ile kusursuz bir hizmet anlayışı sunmakta olan bir firma olduğunu söylemek isterim. Çalışmaya başladığınız zaman asla pişman olmayacağınız ve sürekli olarak çalışmak isteyeceğiniz bir başarılı firma. Tırnaklarıyla kazıyarak gece gündüz sürekli alt yapıyı geliştirerek faaliyet gösteren teknofirst.com tebrik ediyorum.
MuratReis;1076152655' Alıntı:@ ; ile çalışıyorum ilk tanışmamız web site yaptırmaktı ve şuan hala yardımlarını eksik etmiyorlar ilgi alakası ile samimiyeti ile ve en önemlisi güvenilirliği ile kesinlikle tavsiye ederim...
metehangumusay;1076175927' Alıntı:Plus Wordpress paket alındı çok teşekkür ediyorum canlı destekten hızlıca halledildi
Voli53;1075838250' Alıntı:Bir adet reseller alındı. Hemen teslim edildi.
Amojunn;1076192464' Alıntı:‼Çok hoşgörülü iletişim olarak iyi bir firma . HOSTİNG aldım kesinlikle tavsiye ederim .
ByFan;1076197339' Alıntı:hayırlı satışlar dostum, 4 adet sitem burada barınıyor ve muazzam ilgileniyorlar herkese taviseyemdir gecenin bir vakti yazsam bile anında cevap veriyorlar ve sorunumu dakikalar içerisinde çözüyorlar alıcaklara tavsiyemdir
networkdestek;1076214971' Alıntı:XLarge Reseller Hosting Paketi alındı. Talha beye çok Teşekkür ediyorum. Her konuda Teknik Desteklerinden dolayı. Hayırlı Satışlar diliyorum. Kalite olursa süreklilik olur. yorumlardan anlarsınız. Saygılar...
Utkuunalist;1076282833' Alıntı:Birçok firmayla çalıştım ancak TeknoFirst kadar ilgili bir firmaya daha önce denk gelmedim. Açılan destek taleplerine aynı dakika içerisinde cevap vermelerinin yanında Whatsapptan istediğim zaman ulaşabiliyorum.
Son düzenleme: